Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Έδεσσα: Μάνα έκλεβε μαζί με τον 11χρονο γιο της!


Πολύ μακρύ… χέρι είχε ένα αγοράκι μόλις 11 χρόνων, που έκλεβε χρήματα από καταστήματα κάτω από τις οδηγίες της ίδιας του της μητέρας! Μάνα και γιος συνελήφθησαν στην Έδεσσα, λίγη ώρα μετά την κλοπή 127 ευρώ από το ταμείο ενός καταστήματος!

Η 28χρονη μητέρα ανέλαβε να απασχολήσει τον 34χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος, δίνοντας την ευκαιρία στο «βλαστάρι» της να βάλει το χέρι του στην ταμειακή μηχανή. Όταν, όμως, έφυγαν χωρίς να αγοράσουν κάτι, ο καταστηματάρχης κάτι υποψιάστηκε. Άνοιξε το ταμείο και είδε ότι οι εισπράξεις του είχαν κάνει «φτερά»! 

Έτσι, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι...

...εντόπισαν τον 11χρονο μαζί με την μητέρα του και βρήκαν πάνω στη γυναίκα 83 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ η 28χρονη κατηγορείται και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Τέσσερα καταστήματα διέρρηξαν τη νύχτα των Χριστουγέννων στην Καλαμπάκα τρεις νεαροί που συνελήφθησαν από άντρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Οι δράστες, δύο Έλληνες, ηλικίας 18 και 20 χρόνων, και ένας 17χρονος Ρουμάνος, έκλεψαν συνολικά μόλις 210 ευρώ μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή τους.

Πηγή  protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου