Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Συκοβάρης –Αιβαζίδης .Καθημερινά γίνονται «από δύο χωριά χωριάτες!»


Αιβαζίδης Γιάννης (φώτο loudias)
Το πνεύμα αγάπης και ειρήνης των Χριστουγέννων φαίνεται (δυστυχώς) πως δεν άγγιξε τους δύο Αντιδημάρχους Πέλλας, κυρίους Βασίλη Συκοβάρη και Γιάννη Αιβαζίδη , οι σχέσεις των οποίων βαθμιαία και σταθερά επιδεινώνονται με αποτέλεσμα , οι παροικούντες «εν τη Ιερουσαλήμ» να κάνουν λόγο για ανοιχτή σύρραξη.

Ο πρώτος από την Κρύα Βρύση και χρόνια αντιδήμαρχος στις προηγούμενες θητείες και νυν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών , ο δεύτερος  Γιαννιτσώτης, αντιδήμαρχος στην δημοτική ενότητα Κρύας Βρύσης...

...πρώην συνεργάτης του κ. Καρασμάνη δίνουν ο καθένας την μάχη τους να περάσουν με πυγμή τις προσωπικές τους επιλογές.

Βασίλης Συκοβάρης
Οι γνώστες των εσωτερικών υποθέσεων της παράταξης του κ. Στάμκου κάνουν λόγο για τραγελαφικά περιστατικά με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους αντιδημάρχους. Στις διαδικασίες της κόντρας εμπλέκονται πλέον και άτομα (κυρίως υπάλληλοι και παρατρεχάμενοι)μέλη των προσωπικών ομάδων που οι δύο «γίγαντες» όπως τους αποκαλούν οι θαυμαστές τους, φρόντισαν να δημιουργήσουν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν καθήκοντα.
Τραγικά πράγματα δηλαδή σε μια περίοδο που θα έπρεπε να θέτουν σε προτεραιότητα τα φλέγοντα ζητήματα του δήμου και όχι τις προσωπικές και ανούσιες σκοπιμότητες. Κάποια στιγμή αναμένεται επιτέλους και η αντίδραση του κ. Δημάρχου.

9 σχόλια:

  1. Ο Αντωνίου και ο Αντωνίου β (από την γνωστή διαφήμιση) της "ομάδας" Στάμκου μαλώνουν. Μπρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ στην Κρύα Βρύση δε θα επιτρέψουμαι να κάνει κουμάντο ο Αιβαζίδης.Οσοι δεν το κατάλαβαν ας το καταλάβουν όσο πιο γρήγορα μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Σικοβαρης τελειωσε απο την Κρύα Βρύση... ούτε ζωγραφιστός να μην επιστρέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Βασίλης είναι παλικάρι.Αν δεν ήταν αυτός ο Στάμκος θα πάτωνε στην Κρύα βρύση.Ξέρουμε ποιοι τον κατηγορήτε.Σας έχουμε γραμμένους.Όσο για τον μεγάλο Αιβαζίδη,ρωτήστε το δήμαρχο να σας πει που τον έχει γραμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ 2,5 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύχομαι σε εσάς προστάτες του Κ.Σικοβάρη απ'όποιο πόστο υπηρετείται την Κρύα βρύση να καταλάβεται οτι τη γυρίσατε πολύ πισω.Προς στιγμήν το συμφέρον σας φαίνεται πως λέει Σικοβάρης.Αύριο όμως που θα καταλάβετε την αλήθεια,θέλω να σας βλέπω στα μάτια και να σας ακούω!Σας λέω τούτο:Απ΄τη συμπεριφορά κρίνεται κανείς και εσείς θα κριθείτε ΚΥΡΙΟΙ!Στάμκο με γλύφτες δε γίνεται!Οι ώρες σου θα είναι λίγες(δυστυχώς)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ,ΛΑΘΟΣ...ΓΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΔΕ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΟ-ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΧΑΪΡΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ αύριο θα πεινάμε κι εσείς ασχολείστε με τον Αϊβαζίδη και τον Σικοβάρη. Αιντε βρε συνέλθετε, κι εσείς κι αυτοί που τα γράφουν. τίποτα για την αυξήσεις στη ΔΕΗ θα βάλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ
    ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή