Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζεται ο εκχιονισμός στην Ορεινή Έδεσσα και Αλμωπία


 «Περιμένουμε όλον τον κόσμο να επισκεφτεί την ορεινή Πέλλα και όχι μόνο» δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης

Καθώς συνεχίζεται η χιονόπτωση σε ορισμένα σημεία του ορεινού όγκου της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, τα συνεργεία της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας συνεχίζουν τις εργασίες του εκχιονισμού ώστε το οδικό δίκτυο να είναι καθαρό και ασφαλές σε όλη την επικράτεια της.

Σε επιλεγμένα σημεία στην Αλμωπία και στον ορεινό όγκο της Έδεσσας...

...βρίσκονται εκχιονιστικά μηχανήματα τα οποία ρίχνουν αλάτι και απομακρύνουν το χιόνι.


Καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται η θερμοκρασία να είναι χαμηλή, σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου μπορεί να υπάρχει πάγος. Συνίσταται λοιπόν στους οδηγούς να είναι οπωσδήποτε εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση (να κινούνται με μικρές ταχύτητες και με αναμμένα τα φώτα).

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης βρέθηκε και σήμερα από το πρωϊ στον ορεινό όγκο της Πέλλας και παρακολουθούσε τις εργασίες. Μάλιστα βρέθηκε και στο Χιονοδρομικό Κέντρο «Βόρας» - που ήδη δέχεται χιλιάδες κόσμου – και είχε συναντήσεις με την κα Φώφη Γεννηματά (γνωρίζονται από την θητεία τους στο Δ.Σ. της ΕΝΑΕ), με τον πρώην Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Κώστα Παπαδόπουλο και τον πρώην Νομάρχη Φλώρινας. Στον Άγιο Αθανάσιο  μέλη Πολιτιστικού Συλλόγου του έψαλαν τα κάλαντα. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Και σήμερα τα συνεργεία και εγώ προσωπικά βρεθήκαμε από νωρίς το πρωϊ στα σημεία όπου υπάρχει πρόβλημα λόγω της χιονόπτωσης. Οι άνθρωποι των συνεργειών κάνουν μεγάλες προσπάθειες να κρατήσουνε το οδικό δίκτυο ανοικτό και ασφαλές. Ο έγκαιρος προγραμματισμός που είχαμε ως Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας βοήθησε στον να μην αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα και να πετυχαίνουμε τον παραπάνω στόχο. Περιμένουμε όλον τον κόσμο να επισκεφτεί τις ομορφιές της ορεινής Πέλλας και όχι μόνο και να τους ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου