Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ξαφνικός έρωτας Παπανικολάου-Πανίδη. Τους ένωσε ο Στάμκος.


Άτιμο πράγμα η πολιτική ,λένε οι παλιότεροι, και δεν έχουν άδικο. Να τα περιμένεις όλα από όλους λέγανε και επίσης δεν είχανε άδικο. Απόδειξη ο νέος πολιτικός έρωτας που μας προέκυψε χρονιάρες μέρες, μεταξύ δύο ανδρών που μέχρι πρότινος η προσωπική τους διαμάχη είχε φτάσει στα άκρα, καθώς οι χαρακτηρισμοί που εκτοξεύονταν εκατέρωθεν δεν ήταν απλά σκληροί αλλά εκτρέπονταν στη σφαίρα της χυδαιότητας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις από βήματος ομιλίες Παπανικολάου στις οποίες έκανε λόγο για στρατευμένους εκδότες που υπηρετούν συμφέροντα με τις φυλλάδες τους; Και από την άλλη ποιος μπορεί να ξεχάσει τα «καυτά» πρωτοσέλιδα αλλά και τα δηλητηριώδη σχόλια του κ.Πανίδη σε βάρος του κ.Παπανικολάου, τον οποίο αποκαλούσε ανίκανο, αδαή, επικίνδυνο και άλλα τέτοια και
χειρότερα; Όμως όλα αυτά ανήκουν  στο παρελθόν.Σήμερα η εφημερίδα του κ.Πανίδη φιλοξενεί με ολοσέλιδη συνέντευξη τον κ.Παπανικολάου!Ετσι τώρα πια ο ένας συνεντευξιάζεται σε μια «κίτρινη και φτηνή φυλλάδα» όπως την αποκαλούσε και ό άλλος ο εκδότης ,αφού κατάπιε και ξέχασε όλα όσα έγραφε, προβάλλει τον «καταστροφέα» του Δήμου όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούσε. Της τρελής ,της κωλοτούμπας το κιγκλίδωμα δηλαδή. Οι «παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ» βέβαια γνωρίζουν πολύ καλά την αιτία αυτής της αλλοπρόσαλλης και ανίερης συμμαχίας. Αιτία είναι μία και λέγεται Γρηγόρης Στάμκος. Ναι ο Δήμαρχος Πέλλας, το κατάφερε και αυτό. Μεταξύ άλλων ένωσε δύο εχθρούς. Θα πει κανείς βέβαια πως αυτό δεν εκθέτει τον Δήμαρχο αλλά τους ίδιους τους «ερωτευμένους». Ψιλά γράμματα στην πολιτική, θα απαντήσει κάποιος άλλος ,αφού το μόνο που ενδιαφέρει την κάθε πλευρά είναι να υπηρετήσει τα προσωπικά της συμφέροντα, καθώς οι όποιες πολιτικές φιλίες δομούνται πάνω σε αυτό τον παρονομαστή. Όχι, οι ψυχολόγοι δεν έχουν θέση σε τούτη τη σχέση. Δε θα κληθούν να την εξηγήσουν, ούτε να την αναλύσουν. Ο Παπανικολάου, απομονωμένος, ξεχασμένος και εκφραστής ενός κόμματος(ΠΑΣΟΚ) που τείνει να εξαφανιστεί, βρήκε, ως εκ θαύματος, σανίδα σωτηρίας στην εφημερίδα του «υβριστή και συκοφάντη» του όπως τον αποκαλούσε. Ο εκδότης από την άλλη, αφού διαπίστωσε πως η περίπτωση Θεοδωρίδη δε του βγαίνει και τα πολιτικά σαλιαρίσματα Καστερίδη δεν αρκούν για να στείλουν σπίτι του τον Στάμκο, έκανε την τελική επιλογή του στο πρόσωπο του «καταστροφέα και ανίκανου»(έτσι τον αποκαλούσε) Παπανικολάου. Συμπέρασμα; Φέτος τελικά το Τριώδιο άνοιξε πριν τα Χριστούγεννα!
Ενδοσκόπος ΠΕ

24 σχόλια:

  1. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ... ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΝΙΚΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΔΕ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ.ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΔΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρόμπες και οι δύο.Θα μας κάνουν να αγαπήσουμε τον Στάμκο.Σιχαθήκαμε τις αλλαξοκωλιές τους.Νισάφι πια με τα συμφέροντά σας.Ποιοι νομίζετε πως είστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειπαμε να πουμε μασαλια οχι κι ετσι. Το οτι εδωσε μια συνεντευξη δεν συνεπαγεται ολα αυτα που φαντασιωνεστε ουτε επιληψιμο είναι. Κρατηστε λιγο την ψυχραιμια σας δεν βλαπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι δεν ειναι επιλήψιμο...είναι κολάσιμο.Ο Παπανικολάου είναι εκτεθειμένος απέναντι στους ψηφοφόρους που την προεκλογική περίοδο κατήγγειλε ευθέως τον Πανίδη πως τον συκοφαντεί,και υπηρετεί άννομα συμφέροντα στη φάση με τον ΧΥΤΑ.Ρόμπα κυριολεκτικά.Και δίνει συνεντευξη σε αυτό το μέσο;;Μηδενική αξιοπρέπεια.Όσο για τον Πανίδη και αυτός εκτείθεται στους αναγνώστες του όσοι φυσικά του έμειναν,αφού όλοι καταλαβαίνουν πως τώρα αγαπησε τον παπ για να χτυπήσει τον Στάμκο.Καραγκιοζλίκι σε όλο του το μεγαλείο.

      Διαγραφή
  5. ρε σεις διαβασα τη συνεντευξη και ο ανικανος λεει τον σταμκο ανικανο.ρε για δεσιμο είναι δε το συζητάμε.ξυπνήστε ρε μας δουλευουν οι βολεμενοι,οι εκδοτες ,οι ουρανοκατεβατοι ,οι ανεπάγγελτοι,οι αποτυχημενοι.ξυπνηστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑΘΗΗΗ...ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΧΘΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ!!!ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mίμη πάλι λάθος επιλογή θα κάνεις.Ο Γρηγοράκης που στήριξες είναι ίδιος με το Νικολάκη που τώρα "παίζεις".Καλά να πάθεις ρε φίλε καλά να πάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εχει πλακα ο Παπανικολαου.ακομη νομιζει πως θα ειναι αυτος υποψηφιος δημαρχος.χαμπαρι δε πηρε τι ερχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τη μια παρακαλάει το ΣΥΡΙΖΑ και την άλλη πέφτει σε κατουρημένες ποδιές ο Νικόλας μας.Να γι αυτό θα ναι άλλος υποψήφιος και όχι ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.
    ΠΑΝΙΔΗ ΜΕ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ(Ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ).
    ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΜΕ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ(Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ).
    ΣΤΑΜΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ(ΘΑ ΜΑΛΩΣΟΥΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ).
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ;,ΜΗΠΩΣ Ο ΠΙΟ ΑΦΘΑΡΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε που φτάσαμε.Εχει κατάρα αυτή η πόλη.Γραφικοί,άνθρωποι του παρασκηνίου,μουλωχτοί,βολεψάκηδες,αγράμματοι,άξεστοι,τενεκέδες να διαφεντεύουν τις τύχες μας.

      Διαγραφή
  11. Στις επόμενες εκλογές ο Στάμκος θα χει τρικομματικό χρίσμα.ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ.Και μεις θα χουμε ανεξάρτητο δήμαρχο.Πάλι μπουκάλα θα μείνει ο Πανίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ Ο ΣΤΑΜΚΟς ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 10 ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΡΘΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ, ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ"
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έγραφε ο Πανιδης στην κωλ@@@φυλλαδα του το Σεπτέμβριο του 2010:Τόσο ανίκανος κ αχρηστος ο Παπανικολάου για δυο μοσχαρια αχυρα δεν μπορει να ξεχωρίσει...Και πολλα πολλα αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλα για τον Πανιδη δεν εκπλησομαι συνηθίζει τις κωλοτουμπες..γλειφει εκει που έφτυνε(πχ Σταμενιτης,Θεοδωρίδης) τον Παπανικολάου ομως τον είχα για πιο σοβαρο.Βέβαια τον δικαιολογώ γιατί όπως λέει κ η παροιμία...ο κρεμασμενος απο τα μαλλιά πιάνεται..Αλλα θα μου πείτε τώρα απο ποια μαλλια,απο τα δικα του η απο του Πανιδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Ν ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ...ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ...ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΠΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ..ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ..ΣΩΣΤΟ??ΣΩΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ..ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΟΝΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΧΘΕΣ Ο Χ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο Ψ ΗΘΟΠΟΙΟΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?Ο ΤΑΔΕ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ...Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ..ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχειλίζεις ποιότητα ρε φίλε....εμένα πάλι μου φαίνεται πως εσύ που κριτικάρεις ,πρέπει να σαι η μεγαλύτερη κουτσομπόλα.Και μάλλον είσαι από αυτούς που αποκαλύπτονται.

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΙ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΟΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΛΛΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ.

      Διαγραφή
  16. καλά κάνει το pella dothe, έτσι δεν είναι Κατερινάκι; απάντηση πουλημένη έδωσες, ήρθε η ώρα σας κι εσάς...
    Ο Πανίδης έγραφε το 2010, όπως λέτε, για την ανικανότητα διοίκησης, όπως και τώρα. όχι επί προσωπικού, αλλά όποιοι άχρηστοι έχουν τη μύγα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εδώ μέσα, εκτός απο΄τον γιό του Καστεριδη και το ιδιαίτερο γραφειο του Στάμκου, γράφει και ο Ηλίας ο Παλιός Σύμβουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πω, Πω, Πολύ ενοχλήθηκε το Πέλλα Δώθε βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΣΥ 7:04,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΝΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mερικοί είστε για γέλια και για κλάματα.Καρφώνεστε για το ποιους φοβάστε και καλά κάνετε βέβαια.Προσέξτε όμως γιατί αν ανοίξουν πραγματικά το στόμα τους αυτοί που υποπτεύεστε, τότε μάλλον δεν σας ξεπλένει ούτε ο καταρράκτης της Έδεσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή