Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Επιστροφή Νίκου Χατζηνικολάου στην τηλεόραση



Μπορεί το Νίκο Χατζηνικολάου να τον ήθελε από το τέλος του προηγούμενο χρόνου η ιδιοκτησία του Star, αλλά σήμερα είπε το "ναι".
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γνωστός δημοσιογράφος θα αναλάβει σε πρώτη φάση μία δημοσιογραφική εκπομπή, η οποία λέγεται πως είναι η εβδομαδιαία ιντερνετική εκπομπή του, η οποία θα μεταδίδεται παράλληα από το Star Channel και το enikos.gr.
Έντονα συζητιέται το ενδεχόμενο συμμετοχής του, ως σχολιαστή, με την ιδιότητα του εκδότη της "Real News" στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, το οποίο αλλάζει προφίλ και μετατρέπεται σε πολιτικό...

Το κανάλι της Κηφισιάς στοχεύει στο να γίνει πιο ειδησεογραφικό και πολιτικό και σε αυτό το πλαίσιο το νέο δελτίο ειδήσεων θα έχει διαφορετική δομή και σχολιαστικό χαρακτήρα υπό τη διεύθυνσ του Σταμάτη Μαλέλη.
Τις φήμες και τα δημσιεύματα επιβεβαίωσε η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Star Channel:
"Στα πλαίσια της στρατηγικής του STAR CHANNEL για ενίσχυση του Ενημερωτικού του τομέα με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των τηλεθεατών του, ολοκλήρωσε συμφωνία συνεργασίας με την ΕΝΙΚΟΣ Α.Ε και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Η συμφωνία περιλαμβάνει παροχή δημοσιογραφικών υπηρεσιών από την Ενικός Α.Ε προς το STAR CHANNEL στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και επιμέλεια και παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας εκπομπής από τον Νίκο Χατζηνικολάου".
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου