Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Παρέδωσε μαθήματα ΣEΞ στον 16χρονο μαθητή της [εικόνες]



Το όνειρο όλων των αγοριών είναι να συνευρεθούν με την σeξι καθηγήτρια τους η οποία θα τους αποπλανήσει. Αυτό το όνειρο φαίνεται πως πραγματοποίησε ένας 16χρονος ο οποίος έμαθε «γεωγραφία» στον καναπέ της καθηγήτριας του. Η 33χρονη καθηγήτρια, Κλαίρ Νόρτον από το Νιούπορτ της Ουαλίας, κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου καθώς έστελνε στον 16χρονο μαθητή της αποκαλυπτικές selfie φωτογραφίες της μέσω Facebook.



Ο 16χρονος άλλο που δεν ήθελε και έκλεισε ραντεβού με την καθηγήτρια του, έπειτα από προτροπή της ίδιας ενώ στη συνέχεια πήγαν σπίτι της και έκαναν σeξ στον καναπέ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail.
Οι Αρχές έλεγξαν τον λογαριασμούς των δύο στο Facebook και αποκαλύφθηκε το τι συνέβη, Ο 16χρονος που είναι ένας από τους καλύτερους μαθητές του σχολείου, παραδέχτηκε ότι είχε σeξουαλικές επαφές με την μητέρα δύο παιδιών αλλά δεν επιθυμεί να της υποβάλλει μήνυση λόγω των «θρησκευτικών του αρχών».

Η Κλαίρ διδάσκει στο συγκεκριμένο σχολείο εδώ και δέκα χρόνια και έκανε σεξ με τον μαθητή της μετά από το μάθημα όπου τον οδήγησε στο σπίτι της με το αυτοκίνητο της. Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν είχαν σeξουαλική επαφή και απλά κοιμήθηκαν μαζί σαν δύο φίλοι.
Τελικά η 33χρονη τέθηκε σε διαθεσιμότητα και δικαιούται μετά το πέρας δύο ετών να υποβάλλει αίτηση προκειμένου να διδάξει ξανά.

stroumfaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου