Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου η ανάδειξη Υποψήφιου Δημάρχου της ΑΝ.Α.Σ.Α.



Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 6.00 μμ στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών, η Δημοτική Κίνηση για τον Δήμο Πέλλας ΑΝ.Α.Σ.Α. καλεί τις δημότισσες και τους δημότες του Δήμου Πέλλας να συμμετάσχουν στην εκλογή του προσώπου που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Κίνησης.





Η πρόσκληση

Η αφίσα

10 σχόλια:

  1. σπασε πλακα να αναδειξουν τον νικολακη τον παπανικολαου;;;;αν ψηφιζουν βουκουρεστηδες και λιγδες όλα πιθανα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμος μας θα αποκτήσει επιτέλους Δήμαρχο χωρίς εξαρτήσεις και ελεγχόμενη πολιτική.Θα είμαστε όλοι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο υποψήφιος δήμαρχος της κίνησης είναι μελετημένα γνωστό ποιος είναι εδώ και καιρό. Ο Σμιας Χρήστος ιατρός. Και θα το δείτε σύντομα. Έτσι για να ξέρετε πόσο ανεξάρτητη είναι η κίνηση. Θυμηθείτε με...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Σμιας Χρηστος εχει δηλωσει δημοσια και στο χωριο μας οτι δεν διεκδικει θεση. Ειναι γνωστος σε ολους μας και μετρημενος ανθρωπος. Αλλα ακομα και να ηταν ειναι πιο αξιος κατα πολυ απο τους υπολοιπους συνδιασμους! Επισης επειδη συμμετεχει ενργα η γυναικα μου και ανηψιοι μου, η κινηση κινητε πιο αυτονομα και πιο δημοκρατικα απο οσο δε σε αφηνει η κακεντρεχεια σου να δεις!

      Διαγραφή
    2. Λυπάμαι φίλε μου αλλά κάνεις λάθος ή προσπαθείς να θολώσεις τα νερά. Κανείς δεν είπε ούτε θα πει ότι ο Γιατρός δεν είναι μετρημένος άνθρωπος.Κανείς.Δεν κάνει όμως για Δήμαρχος γενικά και ειδικά για τον Δήμο μας γιατί λείπει από εδώ πάνω από είκοσι χρόνια.Τέτοιες κινήσεις σαν του Γιατρού πολλές και γι αυτό λέω ότι όχι μόνο δεν είναι ανεξάρτητη η κίνηση αλλά αντιθέτως είναι πάρα πολύ ελεγχόμενη.Τα υπόλοιπα θα τα καταλάβεις όταν δεις ονόματα.Σ αυτήν την κίνηση δεν είδαμε ακόμη ονόματα της καθημερινότητας που θέλουν πραγματικά το κάτι διαφορετικό για τον Δήμο αλλά και στην συγκέντρωση δεν είδαμε τέτοια πρόσωπα.Αυτούς που είδαμε και ακούμε όλοι είναι ελεγχόμενοι από καθαρά κομματικό συσχετισμό. Και ποιος είναι αυτός?Θα το δείτε και θα το ακούσετε.

      Διαγραφή
    3. εκτος τοπου και χρονου η σκεψη σου. την ξερεις την αυθυποβολη? αυτο εχψεις παθει...οτι λες, ισχυει για τον ευατο σου και φυσικα και αυτους που γλυφεις.

      Διαγραφή
  4. Προσωπικά θέλω έναν δήμαρχο κάτω των 45 ετών και άμεμπτο με την πολιτική. Καθαρός, νέος, με όρεξη και ας είναι και αφανής. Σάμπως και αυτοί που είχαν τη θέση, τους ήξερε κανείς πριν κλείσουν την πόρτα κάποιου κόμματος? ή μήπως είναι πιο ικανοί στη δημόσια διοίκηση από κάποιον που τώρα θα μπεί? Μπαρμπούτσαλα ήταν! Συμφέροντα τους έβγαζαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ακόμα κια να μη πετυχει η κινηση αυτη, λόγω φυσικα κομματοκρατίας στους δημότες, ειναι υπεροχο και εναλλακτικο που λεφτασαν μεχρι το χωριο μας, οχι για να μας πουν λογια του αερα, αλλα για να συμμετεχουμε ισοι προς ισο, στις διαδικασιες και να εμπλακουμε ανοιχτα σε όποια μορφη συμμετοχης θελουμε. Δεν εχει ξαναγινει κατι τετοιο και προς το παρον απο οσα ακουω στα χωρια του δημου λογω δουλειας, τα πανε περιφημα! μπραβο στη νεολαια που διεκδικει ανοιχτα και με θαρροςςςςς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντως μετα απο τις εικονες Καστερ στο Φιλιππειο, δεν εχουν καν αντιπαλο πιστευω οι ανάσοι. για τους υπολοιπους δεν το συζητω βεβαια...Το διαφορετικο και το αληθινο νομιζω πως ηρθε στην πολη και θα μεινει, αρκει να ξυπνησουν οι περισοτεροι που περιμενουν ακομα σωτηρες. Μονοι μας οι πολιτες θα βγαλουμε την ακρη μας παιδια. κριμα που δεν ψηφιζω στο δημο πελλας, αλλα οι φιλοι μου στην πολη συμμετεχουν ηδη, εστω και με την ψηφο. και γενικα πολλες πολεις ξεκινησαν τετοιες κινησεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή