Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

"ΑΝ.Α.Σ.Α. ΠΕΛΛΑΣ" το όνομα της νέας Δημοτικής Κίνησης (φώτο)




Ρεπορτάζ
 Παναγιώτης Νανούδης

            Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ιδρυτική Συνέλευση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Πέλλας, στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Γιαννιτσών.
            Ομόφωνα ψηφίστηκε η Ιδρυτική της Διακήρυξη και ανάμεσα σε τέσσερα υποψήφια ονόματα επιλέχθηκε με πλειοψηφία η «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝ.Α.Σ.Α. ΠΕΛΛΑΣ», όπου ΑΝ.Α.Σ.Α. σημαίνει Ανατροπή – Αλληλεγγύη – Συμμετοχή – Αυτοδιοίκηση.

    
        Με σύνθημα της Κίνησης «Η δύναμη μας στα χέρια σας, η δύναμη στους δημότες» οι εισηγητές Γιάννης Σταυρίδης και Διαμαντής Χλωρός παρουσίασαν τις θέσεις και τις καταστατικές αρχές της Κίνησης, ενώ με την εκλογή της 25μελούς Συντονιστικής Επιτροπής από τα μέλη υπόσχονται «πλατιά και ισότιμη συμμετοχή των πολιτών στους αγώνες της πόλης, με δημοκρατικές διαδικασίες και χωρίς κομματικό χρίσμα».
       
     Υποψήφια ονόματα για την αρχηγία της Κίνησης δεν ακούστηκαν ακόμη, ωστόσο σε 15 ημέρες με νέα Γενική Συνέλευση θα γίνει η εκλογή των υποψήφιων Δημάρχων.
            Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Δημάρχου Πέλλας Γρηγορίου Στάμκου, ο οποίος χαιρέτισε την Ιδρυτική Συνέλευση και μίλησε για κοινή στρατηγική και κοινό καλό στα προβλήματα των πολιτών και του Δήμου.





72 σχόλια:

  1. aytokratora den se pianei ypnos kai poy eisai akoma.na se xeraite o samaras kai poy na matei poy eisoyn kai poy milises.eisai poly ligos.krima kai pali krima gia thn kantantia ayths tis neas dhmokratias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κρίνω από την τελευταία φωτογραφία, δεν την λες και κατάμεστη την αίθουσα.
    Μη σας ''παίρνει'' όμως από κάτω σύντροφοι, υπάρχουν κι άλλες στάσεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μονο που 150 ατομα σηκωσαν τον ποπο τους να ερθουν να συμμετεχουν σε μια κινηση αμεσης δημοκρατιας το λες και βημα για τα Γιαννιτσα...Οσο για τους φιλους της κινησης που ακομα δεν εχει υποψηφιο, δε θες να μαθεις τον αριθμο των μελων! τα εγγεφαλικα θα τους ερθουν εν καιρω! αλλες στασεις δεν υπαρχουν για μας παρα μονο για κατι αλλους που παρακαλανε περιφερωμενοι για χρισμα....ξερεις εσυ, Παπ...

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΑΝ.Α.Σ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επρεπε να ησουνα να δεις μρ τι μουτρα εφυγε...πουα θα μας κοβοτανε και η ανασα απο πεπαλαιωμενες και ανεπαρκης ναφθαλινες!

      Διαγραφή
    2. Ναφθαλίνη ή καμφορά δεν ξέρω, πάντως τους σκόρους που έτρωγαν τόσα χρόνια τα μάλλινα του Δήμου τους έστειλε αδιάβαστος!!!

      Διαγραφή
    3. Δεν μου κόπηκε η ανάσα και δεν θα είχα κανένα λόγο,ακόμη κι αν τον γνώριζα τον κύριο.Όσο για τον μονόδρομο που ανέφερε ο κ.Στάμκος, για τις κοινές στρατηγικές και πολιτικές μεθόδους δεν συμφωνώ καθόλου.Πολύ σωστά του απάντησε ο ομιλητής αμέσως μετά,για την απουσία δράσεως από το νυν δήμαρχο,για την αποφυγή της αμαύρωσης,από τους χρυσαυγίτες στον ομαδικό τάφο,παρά τις συστάσεις που του είχαν κάνει φορείς του δήμου.
      Έχει γίνει μια πολύ καλή δουλειά,απ τις λίγες, φορές που δημοτική πρωτοβουλία,καλεί τον απλό κοσμάκι να συμμετέχει τόσο έμπρακτα,με πολύ νεολαία,ανανεωμένες δημοκρατικές ιδέες και αρκετό χρόνο μέχρι τις εκλογές για να γίνει η απαραίτητη ζύμωση.Συγχαρητήρια.

      Διαγραφή
  4. ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ!!! ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΕΝΩ Η ΠΕΛΛΑ ΠΕΙΝΑΕΙ-ΚΡΥΩΝΕΙ-ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο δημαρχος ηρθε απροσκλητος για να στηριξει τον και καλα, δημοκρατικο διαλογο. εφυγε σουπιντως οταν ακουσε την διακυρηξη με τα μουτρα ως το πατωμα. και για να ενημερωνεσαι και καλυτερα καναπεδακια, για ολα αυτα που ειπες συστρατευεται η κινηση γατακι! οσο για το ψευτοαριστεριστες, η κινηση συσπειρωνει ελευθερους και αυτονομους πολιτες στην υπηρεσια των δημοτων! η αυτοδιοικηση δε χρειαζεται κομματα! ξυπνα!

      Διαγραφή
    2. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑΣ"ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ "ΓΑΤΑΚΙ" ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΛΕΞΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. "ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ" ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜ.ΨΑΘΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ...

      Διαγραφή
    3. Ανήλικος πολιτικά χαρακτηριζεσαι εσύ παμψηφεί με τους άτοπους και οτι να ναι χαρακτηρισμούς σου, που δεν έχουν ίχνος σοβαροφάνειας, τουλάχιστον!. Το ότι έχεις πολλά ένσημα δε σε καθιστά μη καναπεδάκια, η στάση ζωής και ο τρόπος σκέψης σε χαρακτηρίζει έτσι.. Και από ότι φαίνεται, δεν έχεις διανύσει ούτε ένα χιλιόμετρο σε κοινωνικούς αγώνες, παρά μόνο ξέρεις να πληκτρολογείς μπαρμπούτσαλα...άρα καναπεδάκιας! Το ξύπνα Βασίλη του Ψαθά, γράφτηκε για μικροαστούς κλεισμένους στο κλουβάκι τους, που δεν τολμούν να οργανωθούν με τους συμπολίτες τους, μή γνωρίζοντας την δύναμή τους! Το ξύπνα, είναι για ανθρωπάκια σαν και του λόγου σου που δεν γνωρίζουν όρους συνεργασίας, αλληλεγγύης και αυτοοργάνωσης στα πλαίσια των συνανθρώπων. Πόσο μακρυά μπορεί να είσαι από ευτυχισμένες ουσιαστικά, στιγμές....αλλά είναι επιλογή σου. Εσύ φταις για σένα! Ξύπνα!

      Διαγραφή
    4. Εγω που ήμουν εκει μόνο απλούς δημότες δεν είδα.Πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ κυρίως ανεπαγγελτους "αριστερούς"και τους γνωστούς άγνωστους παρατρεχάμενους που μόλις μυριζονται κάτι νέο τρέχουν μήπως καβατζωσουν καμία θεσούλα.Και φυσικά ο ισχυρισμός ότι υπήρχαν αρκετοί νεοι (ηλικιακά)στην αίθουσα,περα για περα αναληθης.

      Διαγραφή
    5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ /Η ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΙΣΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ[ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ] ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΗΣΥΧΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΚΡΟΣ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΤΟΝΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΙΧΙΕΣ ΣΟΥ. ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΞΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΛΕΞΗ??

      Διαγραφή
    6. ΟΙ ΥΠΙΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ. ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΩΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΟΣ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ? ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΕΙΣ,ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ? ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΠΙΤΙΩΝ...

      Διαγραφή
    7. Μόνο ένα τσιράκι-χαφιές θα μπορούσε να είναι στην αίθουσα και να διαθέτει τόση χολή για πρόσωπα και πράγματα...

      Διαγραφή
    8. και η πλακα ειναι οτι νομιζουν οτι δε τους ξερουμε!!! γνωστη εν παση οι ρουφιανο-σκυμενοι των κομματικων ! χαχχαχχαα

      Διαγραφή
    9. Φαίνεται ότι η συνδικαλιστική δράση μέχρι τώρα,στην ελλάδα,όχι μόνο δεν βοήθησε,αλλα χαντάκωσε την εργατική τάξη και επανέφερε μάζι με όλους τους πολιτικάντηδες τα φέουδα,το βλέπουμε όλοι πλέον.Όσο για το έρωτημα,σου απαντώ πολύ απλά,αφού τα ξέρεις όλα και οι βλέψεις σου είναι αυτού του δασκάλου ή και του καθηγητά,να αγορεύει σε ιδιωτικά παζάρια-πανεπιστήμια νουθετώντας και μαθαίνοντας σε παιδιά αυτά που προστάζει το αφεντικούλη,όπως κάνουν κάμποσοι του συναφιού σας (όχι όλοι),και το αναφέρω αυτό,επειδή ήταν περιττός ο αυτοχαραχτηρισμός του χρόνιου συνδικαλιστή,ίσως για να δώσει ένα υπόβαθρο στο εντελώς λαικίστικο κειμενάκι,που μόνο κακής ποιότητας ίντρικα προσφέρει,σου λέω:ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΕΣ,ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΞΙΝΕΙ.Μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο,σε μια απορεία,επί της ουσίας.Καλησπέρα

      Διαγραφή
    10. ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΚΑΜΑΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΣΥ,ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΧΟΝΤΡΟΦΑΦΛΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΓΛΙΦΤΡΩΝΕΙ,ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΜΙΑ ΣΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ.ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ,ΓΙΑΤΙ Η ΣΑΠΙΑ ΣΑΣ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΗ Σ ΑΥΤΟ,ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ,ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ,ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΥΠΕΡΝΙΚΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΙΟ

      Διαγραφή
    11. ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΣΙΜΠΑΣ ΚΟΡΟΙΔΟ?? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ.ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ [ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ].ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΡΙΧΝΩ ΑΚΥΡΟ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ .ΓΚΕ-ΓΚΕ?????

      Διαγραφή
    12. ΧΑΧΑΧΑ.ΓΚΕ ΓΚΕ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ.ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?ΠΑΡΟΛΟΥ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΝΑ ΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΤΕΚΝΟΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

      Διαγραφή
    13. Τελικό συμπέρασμα αναγνώστη που τώρα διάβασε τα σχόλια: Η βλακεία είναι ανίκητη (αφορά εσένα που γράφεις κεφαλαία κι έχεις μεγάλη σύγχυση στο μυαλό σου)...

      Διαγραφή
  5. Ο συντονιστής πάντως αν ήξερε και να διαβάζει θα βοηθούσε...όσο να πεις στη διαδικασία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝ.Α.Σ.Α. ΠΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τραλαλά τραλαλά! Πότε θα πάμε εκδρομή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά εκεί μέσα δεν υπάρχει έστω και ένας να έχει αίσθηση ότι δεν φτιάχνουν πολιτιστικό σύλλογο αλλά μια πολιτική κίνηση; Δεν μπορούσε κανείς μα κανείς να την προστατέψει έναντι της παρουσίας του Στάμκου, που ευφυέστατα την καθάρισε ως κίνηση εν τη γενέσει της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σταμκος εκτός απο δημαρχος είναι και δημοτης και αφου η συνέλευση Η τόσο δημοκρατική! ήταν ανοιχτή στο κοινό δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν ξυνιστηκαν όταν τοποθετήθηκε;Τι φοβήθηκαν;Αυτη είναι η Δημοκρατια που πρεσβευουν;

      Διαγραφή
    2. δημοκρατια ρε ασχετε ειναι να αφηνεις τον αλλον να τοποθετηται! με ξυνιλες εσυ υπηρετεις τη δημοκρατια? αλλα ετσουξε που απαξιωθηκε η δημαρχαρα των κομματων, των συμφεροντων και του φαγοποτιου!!!! ουτε που να τον φτυσουμε, που θα απαντησουμε κιολας! χαίβανε!

      Διαγραφή
  9. Έτσι είναι όταν δίνεις "ραντεβού στα τυφλά". Πρέπει να λαμβάνεις υπόψη σου και το αναπάντεχο! Το συμπέρασμα: Αφού δεν μπορείς να είσαι σοβαρός καλύτερα να απέχεις από μεγάλα εγχειρήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποντικάκια (γιατί σωστά παρατηρήθηκε ότι ούτε γατάκια δεν είστε) ήδη αποτύχατε και πέσατε στα σφάλματα που κατηγορείτε. Ακόμη δεν μαζέψατε 80 άτομα (δεν έχετε ιδέα πόσες είναι οι θέσεις εκεί μέσα) και αρχίσατε να εκδίδετε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων.Οι πεπαλαιωμένοι ναφθαλίνες και οι "καθαροί" οι καναπεδάκηδες και εσείς τα σαίνια, κλπ κλπ. Πολίτες είναι"υποτίθεται " όλοι. Ο ένας σας μυρίζει ο άλλος σας βρωμάει και γαμώ τα κινήματα και γαμώ τηνΔημοκρατία έχετε. Μπράβο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά τανε η ζήλια ψώρα....πόσο αξιολύπητος είσαι με αυτά που γράφεις! χαχαχαχαχαχαχα! μεσ΄ το γελοίο του πράγματος ! Εσύ τρέχα ψήφισε ότι σου πλασάρουν έτοιμο, ότι ετοιμάσανε μέσα σε κομματικά γραφεία, ότι δεν έχεις δικαίωμα συμμετοχής. σκύψε το κεφάλι ανθρωπάκι, και πήγαινε στην κάπλη σκυφτός και μίζερος, χωρίς να γνωρίζεις καν το τι αξία έχεις,,,Ξύπναααααααα!

      Διαγραφή
    2. Αυτό ακριβώς εννοούσα.Ευχαριστώ που με δικαιώνεις.Μπορείς να οργάσεις ανενόχλητος τώρα που απέδειξες πόσο γαμάτος είσαι

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΚΑΡΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ?ΕΣΕΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ..ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΓΙ ΑΥΤΟ?ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΩΡΕ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΟΙ...?ΕΝΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΣΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΦΑΓΩΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΛΩ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ.ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΘΑ ΛΕΓΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΕΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ.ΚΡΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΑΤΕ(ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥΛΙΟΣΑΣΤΑΝ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΣ ΧΑΡΤΗ,ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ.ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΕΡΓΟΣ Η ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ Η ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΙ ΟΧΙ 50ΔΕΣ ΚΑΙ 60ΔΕΣ ΤΣΙΤΣΙΦΙΟΓΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ. ΟΟΟΟΥΣΤΤΤΤ!!!

      Διαγραφή
  11. Στην αιθουσα του Δημοτικου Συμβουλιου μπηκατε.
    Στις θέσεις του Δημαρχου του Προεδρου και των συμβούλων καθήσατε.
    Το ονειρο εγινε πραγματικοτητα.
    Τωρα μπορειτε να ξυπνησετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φοβάμε ότι όταν έρθει η ώρα να ξυπνήσεις εσύ, θα είναι πλέον αργά...αργά για σένα! γιατί κάποιοι θα έχουμε προχωρίσει με εγχειρήματα συνεργασία πολιτών και με αλληλεγγύη. ήρθε η ώρα να ξυπνησεις εσύ μικροαστέ πλην αξιολύπητε ανθρωπίσκο! ξύπνα και οργανώσου! όχι με κόμματα και κατεστημένα χαζέ, με τους συμπολίτες σου!

      Διαγραφή
    2. Δεν ήταν ανάγκη να ανοίξεις το στώμα σου.
      Το καταλάβαμε ότι η ΑΝ.Α.Σ.Α. σας μυρίζει άσχημα.

      Διαγραφή
    3. ασημα μυριζει το μυαλο σου και κομματοκρατουμενος τροπος σκεψης σου! αλλα οι τσιμεντολιθοι οτι και αν κανουν ενεργιακα τουβλα δε θα γινουν ποτε!
      Οτι αυτονομο και με ευρεια συμμετοχη απλα σε φοβιζει υπαλλιλισκο τους!

      Διαγραφή
    4. Ο τυφοειδής πυρετός είναι τρομερή αρρώστια. Είτε πεθαίνεις είτε σ' αφήνει ηλίθιο. Καταλαβαίνεις καλά τι λέω, άλλωστε τον έχεις περάσει.

      Διαγραφή
  12. Ποσο γελοια σχολια απο καποιον που δεν συμμετειχε, απο καποιον που ειναι βαλτος να κανει αυτο το παιχνίδιασπο καποιον ανωριμο πολιτικα, απο καποιον που φοβατε πιο πολυ την σκια του απο το καθε τι....για λυπηση εισαι φιλαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξεκίνησε κάτι εναλλακτικό, ήμουν εκεί με τον σύζυγό μου, είχε πάνω από 150 άτομα, τα 90 ήταν κάτω των 40 ετών, άψογη διοργάνωση και ο Δήμαρχος ήρθε και έφυγε μετά το κράξιμο που άκουσε από την Διακήρυξη. Αυτοί που σχολιάζουν με φθόνο εδώ μέσα, είμαι σίγουρη πως δεν γνωρίζουν τί θα πεί άμεση δημοκρατία και ποια η αξία της. Εγώ που είμαι 38, καμιά άλλη κίνηση δε με κάλεσε σε ανοιχτή συνέλευση για να μου δώσει τον λόγο έστω! Μόνο η ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας. Οι υπόλοιποι φτιάχνουν διακηρύξεις και ψηφοδέλτια πίσω από κλειστές πόρτες...Λυπάμαι αυτούς που ψηφίζουν τους fast food. Μπράβο παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόψε κάτι και εμείς εκει είμασταν φιλενάδα....

      Διαγραφή
  14. Η απκάλυψη έγινε και ας.. μην το κατάλαβαν μερικοί μερικοί. Το σκηνικό είναι στημένο για να στηριχθεί ο Στάμκος. Η δήθεν ανεξάρτητη δημοτική κίνηση είναι "Δούρειος Ίππος" για να ξαναμπεί στο δημαρχείο Π΄ρελλας και να ξανακαθήσει στην δημαρχιακή καρέκλα ο σημερινός αυτοκράτορας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πατάτες στο φούρνο έχει σήμερα! χαχαχχααχα! πόσο ασχετίλα! θα θελες να έχει δουρειο ιπππο ο Σταμκος ! ουτε τον εαυτοστου δεν μπορει να σωσει! ψεκαστικες σημερα το πρωι απο αεροπλανο και τα σκεφτηκες? χαχαχχαχαπολυ γελιο εδω μεσα!

      Διαγραφή
  15. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΑΣ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙΙ......ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ......ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ......!!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ...!!
    ΥΠΟΜΟΝΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ τα ίδια σχεδόν εγραφες και πριν ένα χρόνο περίπου αλλα δεν έπιασαν..Θυμάσαι;Καλη η προσπάθεια αλλα λίγη..Σαν εσένα και την παρέα σου

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ ΚΈΡΔΟΣ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΆΣ.

      Διαγραφή
  16. Αυτό το'' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ'' μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο. Προφανώς εκτός από την Νέα Δημοκρατία σε έχει απογοητεύσει και η Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ....ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βαυκαλιζόμενος από πιθανές θεωρίες παιγνίων, όπου οι ενέργειές του εξαρτώνται άμεσα από τη θέση (στρατηγική) που θα επιλέξει ο αντίπαλος (βλ.ΑΝ.Α.Σ.ΣΑ), επιδίωξε "κοινωνική παρουσία" ο Κ.Στάμκος. Ωστόσο η κοινωνική παρουσία απαιτεί αυθεντικότητα. Το παχνίδι "της στάχτης", δυστυχώς γι' αυτόν και τους υπηρέτες του, ρίχτηκε στα δικά τους μάτια.
    Γιατί η στρατηγική είναι επιστήμη, τέχνη και συλλογικότητα κι όχι παιχνίδι σε αρένα κομματικών σκύλων που το λουρί της εξουσίας άρχισε ήδη να βαραίνει στο λαιμό τους. Όπως και να 'χει, ένας άξιος πολιτικός δε στρώνεται από κανέναν για να υποστηριχτεί..γίνεται ο ίδιος χαλί για να τον πατήσουν αυτοί που τον έχουν ανάγκη. Οπότε χαμένος και στις δυο περιπτώσεις ο κ. Στάμκος.
    Για την ΑΝ.Α.Σ.Α θα πω πως "είναι επιβεβλημένο οι ελεύθεροι να έχουν συναίσθηση ευθύνης για τα πολιτικά πράγματα". Μπράβο σας.
    Για τους υπόλοιπους ο,τι και να πω δε θα χει νόημα..τι να ψιθυρίσεις σε αυτιά φθηνών εγωιστών που νομίζουν πως η πολιτική είναι αγώνας "πάμε στοίχημα"; Άλλωστε όσα γκολ και να βάλουν ξέρουμε πως το παιχνίδι ήταν στημένο..και κυρίως λόγω ανίκανων παικτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σταμκίλα και Παπανικολίλα βρωμαει εδω...Ποσος φοβος μπορει να σας εχει κυριευσει,πραγματικα...Το στοιχημα ειναι το εξης, ποιος απο τους νυν και πρωην εχει τα μπαλακια να καλεσει ανοιχτη συνελευση αμεσης δημοκρατιας και να επιλεγει η διακηρυξη ? κλειστητε στα γραφεια και στα σπιτια και βολεψτε τους φιλους και κολλητους στα ψηφοδελτια σας. Σας πηρε χαμπαρι ο κοσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σε ένα Δήμο με 65.000 ψηφοφόρους η συγκέντωση 65 ατόμων λέγεται ανοιχτή συνέλευση τότε η κλειστή πώς λέγεται ?

      Διαγραφή
    2. Ο πληθυσμός του Δήμου είναι 63.000. Οι ψηφοφόροι είναι λιγότεροι. Ανοιχτή χαρακτηρίζεται μια συνέλευση όχι από τον αριθμό που συμμετέχουν σε αυτήν αλλά από την δυνατότητα που δίνει σε οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει. Τέλος, επειδή πολύ κολλάνε κάποιοι στους αριθμούς, η συνέλευση δεν είχε 65 άτομα, ούτε και 300 όμως. Είχε κοντά στα 150. Με την αδράνεια που διακρίνει γενικά την κοινωνία μας είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός, ιδιαίτερα για μια συνέλευση όπου τα θέματα της συζήτησης δεν είναι και τα πιο θελκτικά για τον πολύ κόσμο. Έπεται συνέχεια φαντάζομαι...

      Διαγραφή
    3. Καταρχήν ήταν γύρω στα 150 άτομα.Ή λάθος σε πληροφόρησαν ή έκανες λάθος στο μέτρημα.Τώρα που το λες,τα παιδιά έπρεπε να μαζέψουν 32501 και να πάρουν κατευθείαν την δημαρχία και μάλιστα θα ήταν για πρώτη φορά τόσο καθολική, αφού θα ήταν μέχρι και τα νεογνά εκεί.Παίδες ας σοβαρευτούμε επιτέλους κι ας δούμε τη ουσία.

      Διαγραφή
    4. Στη σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και στις Δημοτικές του 2010 είχαμε 64.820 εγγεγραμμένους.
      Όσο για την δήθεν αυτόνομη, ανεξάρτητη, ακομάτιστη κίνηση μοιάζει με σακούλα πατατάκια. Μόλις την ανοίξεις καταλαβαίνεις ότι το μισό περιεχόμενο είναι αέρας!

      Διαγραφή
  20. ΚΥΡΙΕ ΑΧΤΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΑΤΑΙ ΕΠΟΧΕΣ 89 ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΤΑΙ ΑΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΑΛΙΟΣ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΡΑΚΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΤΑΜΚΟΥ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ...........ΘΕΜΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΩΣ ΝΕΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΟΥ 89

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την αριστερά που φαντάζεσαι θέλω να μάθω...ΑΡΙΣΤΕΡΕ προβοκάτορα σε σένα μιλάω ναι.Πάνε να σε κάνει κάνα μάθημα ο προλαλήσας συνδικαλιστής,γιατί θέλεις πολλά μαθήματα και οι νεόι έχουν φύγει πολύ μπροστά.Ομοϊδεάτης σου είναι μάλλον,θα τα πάτε περίφημα στα ιδιαίτερα σας

      Διαγραφή
  21. STAMKO ZALIZESAI KAI POY EISAI AKOMA. NTEMEK DEJIOS. KOYNIA POY SE KOYNAGIE. EKANES REZILH THN PARATAJH TIS NEAS DHMOKRATIAS AS KSESIKOTOYN OLI OI BOYLEYTES TOY NOMOY GIA TA KAMOMATA SOY SAMARA TELIOSETON APOTYXHMENOS ME OLI THN SHMASIA TIS LEJEOS KRIMA........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν κρίνω από τον αριθμό των σχολίων(για την ποιότητα ειδικά των επικριτικών δεν το συζητώ) η κίνηση ξεκινάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΛΕΥΡΟ ΜΕΤΑ.

      Διαγραφή
    2. Aν τον βολεύει ας μην αλλάξει πλευρό γιατί μπορεί να ροχαλίζει και να ξυπνήσει και τους άλλους κινηματίες

      Διαγραφή
  23. ΟΞΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ!!!!!!ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ ΝΕΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΓΕ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον κάλεσε ο ΤΣΊΠΡΑΣ αυτοπροσώπως.Ησυχασες τώρα;

      Διαγραφή
  25. ΣΤΑΜΚΟ ΛΙΓΟΣ ΛΙΓΟΣ ΛΙΓΟΣ ΛΙΓΟΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σαν πολίτης αυτής της πόλης που ενημερώνεται για τα πολιτικά δρώμενα, ήθελα να κάνω μία παρατήρηση.
    Όλοι οι υποστηρικτές της ΑΝΑΣΑ εδώ μέσα προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ΑΝΑΣΑ είναι ανεξάρτητη από κόμματα. Από την πλευρα τους καλά κάνουνκαι επαναλαμβάνουν την επίσημη διακύρηξή τους που λέει ότι είναι ανεξάρτητη κίνηση.
    Αλλά έχω μία παρατήρηση να κάνω.
    Εαν μετράει το επίσημο, τότε μάλλον όλοι οι υποψήφιοι που θα κατέβουν σε αυτές τις εκλογές θα είναι ανεξάρτητη μιας και από όσο ξέρω ούτε ο Στάμκος θα πάρει χρίσμα από ΝΔ, ο Καστερίδης ήδη λέει ότι είναι ανεξάρτητος όπως η ΑΝΑΣΑ, ο Παπανικολάου σιγά μην ζητήσει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ που πάει για φούντο. Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει με τον Σίσκο. Οπότε δεν έχουμε κάτι καινούργιο από την ΑΝΑΣΑ.
    Αν πάλι μετράει το ανεπίσημο, δηλ ισχυριστεί η ΑΝΑΣΑ ότι όλοι αυτοί που προανάφερα προέρχονται από κόμματα οπότε τα αντιπροσωπεύουν και όλας, τότε και η ΑΝΑΣΑ δεν είναι ανεξάρτητη αλλά είναι η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και όλα τα ονόματα που είδα είναι είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε παλιοί ΠΑΣΟΚοι δυσαρεστημένοι που στράφηκαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Οπότε τίποτα νέο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με όλο τον σεβασμό κι αυτό γιατί φαίνεται να κάνεις κάποιους συνειρμούς σκέψεων.Προσωπικά δεν θεωρώ ειδικά απο δω και πέρα στην πολιτική ζωή του τόπου,όσων αφορά τα δημοτικά να μιλάμε ακόμη για χρίσματα,σημαίνει ότι δεν βάλαμε μυαλό.Εκτός κι αν θεωρήσουμε μελλοθάνατη την κοινωνία μας και την βάλουμε να κοινωνήσει για τελευταία φορά.
      Είμαστε μια μικρή πόλη και ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο καθένας,πολυ περισσότερο αν και κατά πως συμμετείχε ή συμμετέχει στα πολιτικά τοπικά δρώμενα και όχι μόνο.Δεν χρειάζεται να το μελετήσει κανείς πολύ,αν πιάσει τις σωστές γωνίες παρατήρησης.
      Ακούστηκαν πολλά ονόματα νέων στη συνέλευση,που το σίγουρο είναι ότι κάνανε πιο καλές πολιτικές συζητήσεις,από τους πραγματικούς πολιτικούς,μέσα στα σχολεία που διδάσκουν με τους συναδέλφους,μέσα στα πανεπιστήμια και τις σχολές τους,στα χωράφια υδρώνοντας για τη σοδεία καθώς και στις άλλες δουλειές,ακόμη και οι άνεργοι στα ταμεία του οαεδ ή στην ουρά για μια θέση εργασίας.
      Η κίνηση κάλεσε και μίλησε σε όλους αυτούς ξεχωριστά,και όχι επειδή ψήφισε κάτι συγκεκριμένο.Δεν έχει την ανάγκη του χρίσματος αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας.
      Το νέο φίλε μου είναι αυτό.Ακόμη και αυτοί που μπήκαν έδω μέσα,απλά για να ρίξουν λάσπη,χωρίς να τους ενδιαφέρει το μέλλον των παιδιών τους και των ιδίων προφανώς,αν καταλάβουν την κίνηση της πρόσκλησης και των μετέπειτα κινήσεων,ίσως καταλάβουν ότι έσφαλαν τελίκα,ζητήσουν άφεση αμαρτιών από τον εαυτό τους και θα έχουν πάρει το χρίσμα της κεφαλής τους(δεν θα είναι ακατοίκητο δλδ πλέον).

      Διαγραφή
    2. Ο σχολιαστής στον οποίο απάντησες.
      Θα μου επιτρέψεις να σου εκθέσω τον τρόπο σκέψη μου απαντώντας σε ένα ένα τα θέματα που έθεσες.
      Λες... "... ,όσων αφορά τα δημοτικά να μιλάμε ακόμη για χρίσματα,σημαίνει ότι δεν βάλαμε μυαλό."
      Εγώ δεν μπορώ να καταδικάσω συλλήβδην όλο τα πολιτικά κόμματα. Αυτή η λογική καταλήγει, τελικά, στην μούτζα κατά της βουλής, που είναι καθαρά φασιστικό και Χρυσαυγίτικο επιχείρημα. Θέλω τα κόμματα να βγούνε και να στηρίξουν ανοιχτά τους υποψήφιους δημάρχους τους. Θέλω να είναι ξεκάθαρο για όλους τους πολίτες τι πρεσβεύει ο κάθε ένας υποψήφιος. Αυτό δεν φαίνεται από διακυρήξεις όπως αυτής της ΑΝΑΣΑ, αλλά συνολλικά από την όλη ως τώρα στάση τους στα πολιτικά δρώμενα του τόπου και της χώρας.
      Λες... "Εκτός κι αν θεωρήσουμε μελλοθάνατη την κοινωνία μας και την βάλουμε να κοινωνήσει για τελευταία φορά."
      Για εμένα αυτή η κοινωνία ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ και πρέπει να αντικατασταθεί πάραυτα, αν θέλουμε εμείς και τα παιδιά μας να ζήσουμε καλύτερα. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα τοπικά, ούτε με την κυβέρνηση της χώρας, αλλά εχει να κάνει με το εποικοδόμημα (κοινωνικοοικονομικό σχηματισμό).
      Λες... "Είμαστε μια μικρή πόλη και ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο καθένας,πολυ περισσότερο αν και κατά πως συμμετείχε ή συμμετέχει στα πολιτικά τοπικά δρώμενα και όχι μόνο.Δεν χρειάζεται να το μελετήσει κανείς πολύ,αν πιάσει τις σωστές γωνίες παρατήρησης."
      Για εμένα το πιο σημαντικό πολιτικό δρώμενο που έπρεπε να έχει πάρει κάποιος για να μπορέσω να τον στηρίξω , είναι ο χώρος εργασίας του και ο δρόμος. Αν είχε σηκώσει κεφάλι στον εργασιακό μεσαίωνα στην δουλειά του και αν είχε συναντηθεί στον δρόμο με άλλους εργαζόμενους στις απεργίες και στις κινητοποιήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα, έχει νόημα να κάτσω να τον ακούσω και στην τελική να τον ψηφίσω.
      Λες... "Ακούστηκαν πολλά ονόματα νέων στη συνέλευση,που το σίγουρο είναι ότι κάνανε πιο καλές πολιτικές συζητήσεις,από τους πραγματικούς πολιτικούς,μέσα στα σχολεία που διδάσκουν με τους συναδέλφους,μέσα στα πανεπιστήμια και τις σχολές τους,στα χωράφια υδρώνοντας για τη σοδεία καθώς και στις άλλες δουλειές,ακόμη και οι άνεργοι στα ταμεία του οαεδ ή στην ουρά για μια θέση εργασίας."
      Στην συγκεκριμένη συνέλευση τον μόνο νέο που άκουσα να μιλάει, είναι ο Σταυρίδης, που σε καμμία περίπτωση δεν πληρεί τις παραπάνω προυποθέσεις που έχω βάλει και έναν άλλο νεαρό που ρώτησε για το πως θα αντιμετωπίσει η ΑΝΑΣΑ τα μνημόνια. (Απάντηση δεν πήρε). Τις κατηγορίες των άλλων νέων που αναφέρεις, που ταυτόχρονα με αυτά που λες αγωνίζονται και στο μετερίζι του εργατικού κινήματος, τους ξέρω προσωπικά μιας και όντως συναντήθηκα μαζί τους στον δρόμο.
      Λες..." Δεν έχει την ανάγκη του χρίσματος αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας."
      Άρθρο 3 παράγραφος δύο του καταστατικού της ΑΝΑΣΑ.
      Δεν την χαλάει καθόλου την ΑΝΑΣΑ να στηριχτεί από κάποιον πολιτικό σχηματισμό και να μου το θυμηθείς ότι πολύ γρήγορα θα δεχτεί την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν η ΑΝΑΣΑ κερδίσει τελικά τις τοπικές εκλογές για τον δήμο, τα κανάλια εκείνο το βράδυ θα δείχνουν τον δήμο των Γιαννιτσών ροζ. Αν πιστεύεις το αντίθετο ντότε μάλλον είσαι πολύ ρομαντικός.

      Όσον αφορά στην τελευταία παράγραφο δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν μπήκα να ρίξω λάσπη σε καμμία κίνηση. Όλους τους αντιμετωπίζω πολιτικά, σύμφωνα με την δική μου πολιτική σκέψη. Και σίγουρα δεν θα ζητήσω για τις σκέψεις μου άφεση αμαρτιών από κανέναν.
      Αυτά από μένα καλή συνέχεια να έχετε.

      Διαγραφή
    3. Αυτό που πρεσβεύει η κίνηση είναι το καταστατικό,η διακύρηξη και η προγραμματική υποθέτω αργότερα.Δεν θα μπορούσε να γραφτεί ένα καταστατικό και μια διακύρηξη για κάθε πολίτη ξεχωριστά,ή ακόμη χειρότερα να τα γράψει ένας υποψήφιος δήμαρχος μόνος του,σε κάποιο γραφείο.
      Η δουλειά που έχει να κάνει ένας πολίτης,είναι να αντιληφθεί το πρόβλημα και να βρεί λύσεις και όχι να ψάχνει ποιος θα τα κάνει όλα αυτά για πάρτη του,αυτή είναι η διαφορά της κίνησης και αναφέρομαι κυρίως στην τοπική αυτοδιοίκηση που είναι πολύ εφικτό.
      Συμφωνώ και επαυξάνω ότι δεν φτάνει μόνο η θεωρία αλλά χρειάζεται κυρίως η πράξη,λέγοντας όμως ότι όλα αρχίζουν απ αυτήν.Δεν θα είχαν καμία αξία τα χρήματα,χωρίς το αντίτιμο που θα τα εξαργύρωνε.Το αντίτιμο,που στην προκυμένη περίπτωση θα ναι το μέσο,το εργαλείο,το όπλο,η προέκταση της κάθε φωνής,της κάθε ενεργητικότητας όλων των πολιτών συλλογικά.
      Συμφωνώ με τον κοινωνικοοικονομικό ανασχηματισμό,πάνω σε γερές βάσεις,με έναν ανθεκτικό κοινωνικό ιστό αλληλεγγύης.Δεν συμφωνώ με την αναγκαστική δέσμευση της ΑΝ.Α.Σ.Α με κάποια κοματική οντότητα,ακόμη κι αν αυτή έχει γίνει μεγάλο ποτάμι.Σε κάθε περίπτωση μια τέτοια ανεξάρτητη κίνηση πολιτών,πρέπει να είναι σε θέση,να έχει πάνω απ όλα την δικιά της τροχιά η οποία θα σχεδιάζεται πάνω στις ανάγκες των πολιτών της.Ακόμη και σ αυτήν την περίπτωση και όποτε το βρουν σκόπιμο οι πολίτες,θα πρέπει αυτή η τροχιά να αλλάζει,που σημαίνει αναθεώρηση.Δεν γίνονται όλα αυτά χωρίς πραγματική συμμετοχή.
      Δεν έχει σχέση τι θα πουν τα κανάλια,εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τόσο.Έχω δει και χειρότερη παραπληροφόρηση.Ρομαντικός ναι είμαι,όχι όμως βλάκας.Επίσης είμαι καχύποπτος,άλλα προσπαθώ να μην είμαι προκατειλημμένος.

      Διαγραφή
  27. AFISTE TON STAMKO ISIXO
    KOIMATAI VATHEIA KAI OTAN THA XIPNISEI THA EINAI POLY ARGA
    KAI FYSIKA THA PSAXNEI NA RIXEI TO FTAIXIMO ALLOU
    KALA THA KANEI NA KOITAXEI SE ENAN KATHREFTI KAI DIPLA TOU
    MONO TOTE THA KATALAVEI POIOI EFTAIGAN GIA TIN KATASTROFIKI ITA TOU
    ALLA TI SIMASIA EXOUN OLA AYTA OTAN MONOS TOU TO EPELEXE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΜΌΝΟ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΉΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΉΣ Κ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΓΝΩΣΤΌΣ ΔΕΞΙΌΣ ΉΤΑΝ ΞΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΆΡΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΑΘΏΑ Η ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΟΥΣ.ΚΆΠΟΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΉ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπράβο ρε 20 Ιανουαρίου 2014- 12:44 πμ και αναρωτιόμουν από που ερχόταν τόση χολή στα σχόλια!!!! Ο ένας: εγώ ήμουν εκεί, ο άλλος: εγώ ήμουν εκεί ….και όλοι τα σχόλια ανώνυμα…Τελικά ρε παιδιά ή γράφουν ένα- δύο άτομα συνέχεια ή μας δουλεύει το Πέλλα Δώθε και ήταν συγκέντρωση της ΝΔ (αν όλοι εσείς που γράφετε και λέτε ότι ήσασταν εκεί, είσαστε διαφορετικά άτομα και όχι ένα) Στο τέλος θα μας πεις ότι ψήφισε και ο Θωμαίδης με την παρέα του για το όνομα της κίνησης. Πάντως αν ψήφιζε νομιζω ότι θα ψήφιζε το ΑΝΑΣΑ Μόνο πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις.....Είναι δυνατόν μέσα στη διακύρηξη να καταδικάζεται η στάση του Στάμκου στις 14 Σεπτεμβριού στον ομαδικό τάφο και να προσκλήθηκε για να τα ακούσει και στη μούρη του μπροστά????? Και άντε πες ότι αυτοί τους καλέσανε για να τους την πουν στην μούρη τους...τότε οι άλλοι τί είναι? χαζοί για να πάνε???? Ή μήπως όλα αυτά τα είχαν συμφωνήσει για να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας και να κάνουν κακό στον καημενούλη Παπανικολάου...Ρε Παπανικολάου καθίστε τουλάχιστον και βγάλτε ένα πιστευτό σενάριο. Αυτός που το σκέφτηκε αυτό μάλλον το κακό σου ήθελε...Τελικά πρέπει να μας έχετε για πολύ πρόβατα.....
    Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι βγάζουν τόσο κακία....Αφού έχετε καταλάβει ότι βρε παιδί μου δεν είναι εντάξει οι τύποι μην τους ψηφίζετε...Γιατί η κακία??? Μάλλον δεν θα είναι κακία και μάλλον θα θέλετε να μας ανοίξετε τα μάτια γιατί θεωρείτε ότι είμαστε χαζοί....Πραγματικά σας το λέω....όταν θα πάω να ψηφίσω, την ώρα εκείνη θα σκέφτομαι εσάς και θα λέω: Ευτυχώς που ήταν εκείνα τα χρυσά παιδιά που γράφανε τα σχόλια στο Πέλλα Δώθε και δεν παρασύρθηκα....'ΕΛΕΟΣ!!!!!!! ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ …. ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!! Ακόμη και ένα παιδάκι τετάρτης δημοτικού μπορεί να καταλάβει τι γίνεται εδώ μέσα….
    ΥΓ: Κάτι άκουσα πως στη συνέλευση ήταν και η κυρία Νίτσα που λέει το φλιτζάνι, δεν νομίζω ότι ήταν τόσο αθώα η παρουσία της .....Να δείτε που κάτι τρέχει....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΣΤ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Όταν λέμε παλιοί Πασόκοι, πόσοι θα ναι για καλό ρώτημα και ποιοι? και τώρα θα στηρίξουν αντιμνημονιακές πολιτικές?Θα στηρίξουν το Δήμο? αν είναι έτσι εγώ είμαι οκ ακόμη κι αν διαφωνώ με κάποια πρόσωπα. Τουλάχιστον αυτά τα πρόσωπα προσπαθούν για το καλύτερο σε αντίθεση με κάποιους άλλους που μόνο σχολιάζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή