Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Δήλωση Γ.Σουκιούρογλου υποψ. Προέδρου ΝΟΔΕ Πέλλας για τις εκλογές της Κυριακής 13/5


Φίλες και φίλοι, μέλη της Νέας Δημοκρατίας
Την Κυριακή 13 Μαΐου κάνουμε πράξη το σύνθημα «Η Νέα Δημοκρατία ανήκει στα μέλη της», εκλέγοντας προέδρους και μέλη σε Νομαρχιακές και Δημοτικές οργανώσεις. Η συμμετοχή εγγραφής, τόσο πανελλαδικά όσο και στον Νομό μας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία αποδεικνύοντας ότι η κίνηση του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκει μεγάλη απήχηση στην κοινωνία.

Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει. Η υπευθυνότητα, η αποτελεσματικότητα και η ειλικρίνεια στην πολιτική είναι οι βασικοί άξονες της αλλαγής αυτής.
Ζητώ τη στήριξη σας, έχοντας στόχο:
Μέσα από τη συνεργασία, τη σύνθεση και τη συναίνεση, αξιοποιώντας την πείρα των αρχαιότερων και τη φρεσκάδα των νεώτερων μελών μας, να επιδιώξουμε τη δημιουργική και αποτελεσματική παρουσία μας σε όλη την Πέλλα.
Να αφουγκραστούμε τις απόψεις των συμπολιτών μας, να διαμορφώσουμε ξεκάθαρες προτάσεις για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας.
Να δημιουργήσουμε μια ΝΟΔΕ εξωστρεφή, ανοιχτή στην κοινωνία. Μια ΝΟΔΕ για όλη την Πέλλα, μακριά από τοπικιστικούς περιορισμούς και μικροπολιτικά συμφέροντα. Με διαφάνεια σε όλους τους τομείς.
Να γίνουμε ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ πολίτη και πολιτικής. Χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, με αίσθημα ευθύνης, με διάθεση προσφοράς σύμφωνα με τις Αρχές και τις Αξίες της Παράταξης μας.
Είμαι σίγουρος ότι η επόμενη ημέρα των εσωκομματικών εκλογών θα μας βρει όλους μαζί, ακόμη πιο ενωμένους και πιο δυνατούς να δώσουμε τη μεγάλη μάχη των επερχόμενων εθνικών εκλογών, όποτε και αν αυτές γίνουν, με μόνο κριτήριο το συμφέρον της Πατρίδας και με πίστη στο όραμα του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για μια νέα ισχυρή Ελλάδα.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα με ασφάλεια στην έξοδο από την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω σε μια Νέα Δημοκρατία ανοιχτή σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς. Πάγια προσωπική μου αρχή είναι το «Όλοι μαζί μπορούμε» και πάνω σε αυτή την αρχή θα κινηθώ και ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας.
Η ΝΟΔΕ Πέλλας ανήκει σε όλα τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας.
Τέλος, θέλω να ενημερώσω για τα εξής:
Η διαδικασία των εκλογών θα ξεκινήσει στις 09:00 ως τις 19:00.
Ψηφίζεις μόνο στο εκλογικό κέντρο της τοπικής στην οποία είσαι εγγεγραμμένος.
Είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας οδήγησης.
Δεν είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας μέλους.

Με εκτίμηση
Γιάννης Σουκιούρογλου
Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου