Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Την παραίτησή του από το υπουργείο Οικονομικών υπέβαλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος


Την παραίτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από τη θέση αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος κατά τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου.

«Η ελληνική οικονομία κινείται σε πιο στέρεο έδαφος και εισέρχεται σε μια νέα φάση θετικών προοπτικών», σημείωσε ο κ. Παπαδήμος, ενώ παράλληλα αναγνώρισε ότι «ελήφθησαν δύσκολες αποφάσεις με επώδυνες συνέπειες για μεγάλο μέρος της κοινωνίας, αλλά απαραίτητες για τη σταθερότητα και τη θέση της χώρας στο ευρώ»...


Επιπλέον, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Βενιζέλο για την «ειλικρινή συνεργασία» που είχαν μέχρι σήμερα, προσθέτοντας ότι «επιτέλεσε με επιτυχία το καθήκον του σε δύσκολες συνθήκες». «Είχαμε πολύτιμη συνεργασία στην εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής και εξαιρετική συνεργασία», επισήμανε ο κ. Παπαδήμος.
Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, λαμβάνοντας το λόγο, στην τελευταία του συμμετοχή στο υπουργικό συμβούλιο, αφού ευχαρίστησε τον κ. Παπαδήμο για τα «θετικά του λόγια» σημείωσε ότι «διαπραγματευτήκαμε σε δύσκολες συνθήκες και δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε για να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».
Τα συγχαρητήρια του στο νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε, στην παρέμβασή του, και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος και υπογράμμισε πώς «είναι αμοιβαίος ο σεβασμός», για να καταλήξει λέγοντας ότι «αυτή η κυβέρνηση αφήνει ως κληρονομιά την εθνική συνεννόηση».

Πηγή  http://attikipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου