Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Πονοκέφαλοι στην ΔΗΜ.ΑΡ. Αμφίβολη η συμμετοχή του Ηλ. Θεοδωρίδη με το κόμμα του Φ. Κουβέλη


Οι αρχικές εισηγήσεις της κεντρικής επιτροπής του κόμματος του Φώτη Κουβέλη για εκλογική συνεργασία με τους 6 διαγραμμένους του ΠΑΣΟΚ έφερε αντιδράσεις στις τάξεις των οργανώσεων των εκλογικών περιφερειών των παραπάνω βουλευτών.

Μπορεί η χθεσινή απόφαση της κεντρική επιτροπής κατόπιν ψηφοφορίας να ήταν συντριπτικά υπέρ της συνεργασίας (106 υπέρ με μόλις 6 κατά), ωστόσο οι επιφυλάξεις που ακούστηκαν σε μία τέτοια κίνηση δεν εκφράστηκαν μόνο από τους 6 που καταψήφισαν αλλά και από αρκετούς άλλους ακόμα παρόλο που ψήφισαν θετικά...


Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι δεν προχώρησε τελικά η συνεργασία με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μάντατζη καθώς οι τοπική οργάνωση της Ξάνθης είχε στείλει ήδη την εκλογική λίστα με τα ονόματα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Αναταράξεις όμως έχουμε και εδώ στην Πέλλα με τις τοπικές οργανώσεις να αντιδρούν στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ τον Θεοδωρίδη Ηλία. Οι συζητήσεις βέβαια είναι σε εξέλιξη και την άλλη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση των τοπικών στελεχών ώστε να διευθετηθεί το θέμα που έχει προκύψει.
Από βδομάδα λοιπόν θα γνωρίζουμε αν ο ανεξάρτητος βουλευτής του νομού θα αποκτήσει και πάλι πολιτική στέγη και αν θα διεκδικήσει εκ νέου την είσοδό του στην βουλή, με νέο κόμμα αυτή την φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου