Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Νεκρός ο 34χρονος που μαχαιρώθηκε από φασίστες


Υπέκυψε τις πρωινές ώρες στα τραύματά του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, ο 34χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 55χρονο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε καφετέρια στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 60 στην Αμφιάλη. Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πάνω από δέκα άτομα συνεπλάκησαν έξω από την καφετέρια. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε από μαχαίρι στο στήθος ο 34χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε.

Από το σημείο προσήχθη ένας άλλος άντρας που πιθανολογείται ότι είναι ο δράστης της επίθεσης, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι. Για το αιματηρό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την ασφάλεια.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, θύμα της δολοφονικής επίθεσης είναι ο 34χρονος Παύλος Φύσσας (Killah P., μουσικός με αντιφασιστική και κοινωνική δράση στην περιοχή ο οποίος ήταν με τη σύντροφό του και δύο φίλους του στην καφετέρια. Ομάδα νεαρών με μαύρες μπλούζες τους πλησίασαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα ενώ λίγη ώρα μετά έφθασαν και άλλοι. Ακολούθησε συμπλοκή.
Οι τέσσερις νέοι ξέφυγαν από τον κλοιό των ακροδεξιών όμως ένα αυτοκίνητο που εμφανίστηκε από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας τους έκλεισε το δρόμο. Ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μαχαίρωσε τον 34χρονο τουλάχιστον τρεις φορές και τον άφησε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο. Ο δράστης έφυγε πεζός μαζί με τους υπόλοιπους.
Η αστυνομία προσήγαγε από την περιοχή ένα 45χρονο άντρα στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι και εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν είναι ο δράστης. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.
Στον τόπο της δολοφονίας συγκεντρώθηκαν περίπου 200 άτομα από τον αντιφασιστικό χώρο. Συγκεντρώσεις αντιεξουσιαστών τη νύχτα στα Εξάρχεια και στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης.
Αντιφασιστική συγκέντρωση προγραμματίζεται στις 18:00 το απόγευμα στο Κερατσίνι.
enet.gr

4 σχόλια:

  1. γιατι πουθενα δεν αναφερεται οτι ηταν μελος της χρυσης αυγης? γιατι λετε οτι μαζευονται αντιεξουσιαστες και οχι απλος κοσμος? τετοια αλλαγη στην συντακτικη ομαδας σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιος βεβαιώνει ότι ήταν Χρυσαυγίτης??????? Επειδή το είπε αυτός???? Κι όμως η ΧΑ το καταδίκασε το γεγονός!!! Σκεφτείτε λίγο πιο βαθιά και πηγαίνετε αρκετά χρόνια πίσω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε αστυνομικό δαιμόνιο;
      Πως βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα;
      Ο δολοφόνος ήρθε έπειτα από τηλεφώνημα, δεν ήταν στο μαγαζί που υπήρξε η λογομαχία και ήρθε με το αμάξι του και το σουγιά του να καθαρίσει, δηλώνοντας ότι είναι Χρυσή Αυγή και συ αναρωτιέσαι και ψάχνεις πιστοποιητικό από τα Γραφεία της Χρυσής Αυγής;
      Σιγά-σιγά θα μας πεις ότι ήτανε και ΠΑΟΚτσής, που χάρηκε για την ήττα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ...
      Στη πρεμούρα να μη θίξουμε την Χρυσή Αυγή θα πούμε και το περίφημο : ότι το θύμα έπεσε πάνω στο σουγιά ενός... διερχόμενου δολοφόνου

      Διαγραφή
    2. Μάλλον εσύ έχεις πέσει πάνω στον πολιτικό σουγιά του ΣΥΡΙΖΑ και όλων των σχετικών παραδυνάμεων.Θα δεις ότι δεν φέρει καμία ευθύνη η χρυσή αυγή για το συγκεκριμένο περιστατικό,επειδή ένας ψυχοπαθής είπε ότι είναι ΧΑ.Και το καλύτερο δεν στο είπανε? Ήταν λέει μέλος της ΧΑ...Κάποτε....Σύνελθε και συγκεντρώσου και δες λίγο πιο ανοιχτά τα πράγματα γιατί θα θεωρηθείς μπούφος.

      Διαγραφή