Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού του για τον Δήμο Πέλλας παρουσίασε χθες ο Νίκος Παπανικολάου



Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η παρουσίαση του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου για τον Δήμο Πέλλας κ. Νίκου Παπανικολάου.

Ξεκινώντας με έναν σύντομο απολογισμό της δικής του θητείας ως δήμαρχος Γιαννιτσών επιτέθηκε κατά του δημάρχου Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκου κατηγορώντας τον για ανυπαρξία έργου των τελευταίων 3.5 χρόνων. Αναφέρθηκε στα υψηλά ποσοστά τα οποία πήρε ο συνδυασμός του στον τέως δήμο Γιαννιτσών που διατέλεσε δήμαρχος στις τελευταίες εκλογές λόγω του έργου του οποίου άφησε.
Ένα έργο το οποίο δεν ήταν σε θέση να το γνωρίζουν οι δημότες των άλλων 4 δήμων που συνενώθηκαν. Είπε όμως ότι "σε αυτές τις εκλογές ο κόσμος θα είναι σε θέση να κάνει σύγκριση γιατί γνωρίζει όχι τι έγιναν, αλλά τι δεν έγιναν από την τελευταία δημοτική αρχή".
 Στο συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα δημοσιεύματα τα οποία ήθελαν στην εκδήλωση να παρευρίσκεται και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πιο εύκολο θα ήταν να έρθει ο Ομπάμα, ενώ τόνισε τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του συνδυασμού του.
Στο τέλος παρουσίασε τα πρώτα 38 ονόματα τα οποία θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο τα οποία και είναι:

1. ΑΛΜΠΑΝΙΔΟΥ ΠΟΛΥΝΑ Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
2. ΑΜΠΕΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
3. ΑΡΝΑΚΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ Πολιτικός Μηχανικός
4. ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Νοσηλευτής
5. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ Πολιτικός Μηχανικός
6. ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τέως Σχολικός Σύμβουλος, Θεολόγος
7. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος
8. ΚΑΛΦΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Αστυνομικός ε.α.
9. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩ/ΝΟΣ Αγρότης
10. ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Αστυνομικός ε.α.
11. ΚΙΟΥΡΚΤΣΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ Χημικός στη ΔΕΥΑ Πέλλας
12. ΚΟΥΛΟΥΔΗΣ ΜΗΝΑΣ Δάσκαλος
13. ΚΟΥΤΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Συνταξιούχος Γεωργικού Συνεταιρισμού
14. ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Πολιτικός Μηχανικός
15. ΜΕΛΕΤΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ Αρχιτέκτων – Μηχανικός
16. ΜΗΛΩΣΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Δάσκαλος
17. ΜΗΝΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Πολιτικός Μηχανικός
18. ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ Ιδιοκτήτης ΚΔΒΜ
19. ΝΙΚΕΖΗΣ ΣΑΚΗΣ Έμπορος
20. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ταχυδρόμος
21. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Οικονομολόγος
22. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Φοροτεχνικός
23. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Αυτοκινητιστής
24. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δάσκαλος
25. ΠΕΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Αγρότης
26. ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
27. ΣΑΜΨΩΝΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ Κοινωνιολόγος-δημοσιογράφος
28. ΣΟΚΟΥΖΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Συνταξιούχος Πυροσβέστης
29. ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
30. ΤΕΚΤΕΡΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Επιχειρηματίας
31. ΤΗΛΑΒΕΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Υπάλληλος Υπουργείου Οικονομικών
32. ΤΡΑΙΟΥΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Αστυνομικός ε.α.
33. ΤΣΙΤΗΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
34. ΤΣΙΤΣΟΣ ΝΙΚΟΣ Έμπορος
35. ΦΑΒΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
36. ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
37. ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ Γεωπόνος- Αγρότης
38. ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Ιατρός

41 σχόλια:

  1. Κρατικοδίαιτοι, κομματόσκυλα, πράσινοι οραματιστές, ''εναλλακτικοί'' πρωτοπόροι με Κράτος-πρότυπο το Σουηδικό μοντέλο, αστές κυρίες με φίλη την Βάσω Παπανδρέου, σαραντάρες με φιλόστοργο αίσθημα που χαϊδεύει ακόμα τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου, προσήλθαν χθές σε μια συγκέντρωση, όπου το δημοκρατικό ιδεώδες δεν υφίσταται καν σε μια παράσταση που της λείπει η έκπληξη κι ο σοσιαλιστικός ενθουσιασμός, σε μια κακοπαιγμένη πρόζα που προσπαθεί να κολακέψει το τελευταίο απομεινάρι Πασοκικού υποκρινόμενου οργασμού, ανέραστης γεροντοκόρης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε-η έχεις δίκιο. μα ούτε ένας συνδυασμός να μην έχει νέα πρόσωπα? μυαλό δεν βάζουν. οι ίδιοι και οι ίδιοι. στο τέλος η νεολαια δεν θα πάει καν να ψηφίσει.

      Διαγραφή
    2. ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ....ΦΙΛΑΚΙΑ!

      Διαγραφή
    3. Αυτο καπου το εχω ξαναδιαβασει- δεν εχεις τιποτε δικο σου να γραψεις?
      Εδω και πολυ καιρο δυστυχως δεν ζω στα Γιαννιτσα αλλα το να δινεις αυτους τους απαραδεκτους χαρακτηρισμους σε συμπολιτες σου(ξερω αρκετους απο αυτους) ειναι το λιγοτερο ακομψο-τον Σταμκο δεν τον εβγαλαν δημαρχο οι ψηφοι των Γιαννιτσωτων αλλα οι ψηφοι δημοτων των αλλων διαμερισματων που τωρα βλαστημουν την ωρα και την στιγμη που τον ψηφισαν.Εγω δεν εχω προβλημα να υπογραψω επωνυμως τα οσα λεω εαν εχεις τα κοτσια να το κανεισ και εσυ.

      Διαγραφή
    4. φίλη και κάποιας ηλικίας...ευτυχώς οι νέοι έχουν αυτοοργανωθεί και ευτυχώς έφτιαξαν έναν συνδυασμό που τους αντιπροσωπεύει. ξέρουν οι νέοι μην ανησυχείς. με τους μεσήλικες δεν βγάζουμε άκρη.

      Διαγραφή
    5. περισσότερο άκομψο είναι και μάλιστα εκνευριστικό, να μην αντιλαμβάνεται ο κόσμος αυτός, που ευτυχώς είναι λίγος, το ποιος μας έφερε εδώ και ποιοι τστηριζαν τους μηχανισμούς. Αν αναζητάς αξιοπρέπεια και σοβαρότητα, σίγουρα δε θα τη βρεις σε πρόσωπα και καταστάσεις που καθόρισαν την πορεία προς τον κατήφορο και σίγουρα όχι σε αυτούς που ψεύδονται φορώντας μανδύα ανεξάρτητου.

      Διαγραφή
    6. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 38 ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ? ΕΣΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΟΤΕ?ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.

      Διαγραφή
    7. καταρχας ειμαι φίλη...
      κομματοσκυλα είναι όχι επειδή ψήφισαν ένα κόμμα, αλλά γιατί καρπώνονταν από ένα κόμμα, δρούσαν με βάση το κόμμα, έδιναν και την ψυχή τους και πουλούσαν τα παιδιά τους για το κόμμα. αυτό είναι η κομματοσκυλία. το ότι τώρα στο παίζουν ανεξάρτητοι, είναι δικό σου θέμα να αντιληφθείς το ψάρωμα που έφαγες...

      Διαγραφή
  2. καλα μιλάμε τα ονόματα σκίζουν! Ντροπή για τον τόπο και το δήμο να μας διοικήσουν όσοι υπερασπίστηκαν την μνημονιακή πολιτική που μας έφερε ως εδώ....Τι να πω. Στο 3% έφτασε το πασοκ και το 2,5 % είναι από εδώ..τόσος ύπνος ούτε σε υπνωτιστή δεν έχουμε κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από νεολαία βλέπω σκίζει η ''Δημοτική Γεροντότητα Πέλλας''. Τρία ΚΑΠΗ σύσσωμα και δυο-τρία απολίτικα νεούδια αυτοχαρακτιριζόμενης μετριότητας. Και όλη αυτοί για να πάρει απλός ο Παπανικολάου την δημαρχιακή σύνταξη... Τόσο μεγάλο το κοπάδι στον κάμπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως ούτε Θέσεις ακούσαμε ούτε Αρχές....απλά έκραξε τον Στάμκο και μετά παρουσίασε τους παρατρεχάμενους...ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΣΟΚ σε όλο της το μεγαλείο...Αυτοέπαινοι χωρίς ουσία, βαρετά μουχλιασμένα πρόσωπα, ηττοπάθεια στα βλέμματά τους, ούτε μια νέα πρόταση, ούτε μια φρέσκια παρουσία, το κενό του κενού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σάλτσες σάλτσες σάλτσες... και το φιλέτο από κάτω, ώμο και αμφιβόλου ποιότητος. Τα τρώγαμε παλιά αυτά τα πιάτα, όχι πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σύριζα στην κυβέρνηση το βαθύ ΠαΣόκ στην Δημαρχεία.

    Κάπως έτσι πρέπει να επισφραγίστηκε η συμφωνία πριν φτάσουμε να παρακολουθούμε την χθεσινή παρέλαση των αμετροεπών μωροφιλόδοξων, παρασιτοζωούντων αποτυχημένων παραγοντίσκων. Και φυσικά μπροστάρηδες, οι μετανοήσαντες εκπρόσωποι του άλλοτε κραταιού κινήματος, που μέχρι χτες έβγαζαν το ψωμί ή το παντεσπάνι τους κάτω από τον πράσινο ήλιο, ξεπλυμένοι στην κολυμπήθρα του ΣΥΡΙΖΑ και ενδεδυμένοι με τον μανδύα του ανεξάρτητου.
    Ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει ροζ.
    Καθαρό όμως Λάκηδες δεν είναι αυτό που πλύθηκε αλλά αυτό που δεν λερώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε πάλι οι ίδιοι... Καλά ρε πατρίδα ακόμα να ξυπνήσεις? Ακόμα περιμένεις το βόλεμα από το πασοκ? οι συγκυρίες φέρνουν πίσω στον δήμο ξανά μια γενιά που πριν χρόνια έφυγε για σπουδές-καριέρα. Και γυρνάμε πολλοί πίσω στα Γιαννιτσά και στα χωριά...σίγουρα δε θα αφήσουμε να κατρακυλήσει και άλλο η αξιοπρέππεια του δήμου Πέλλας πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαπαπα...τι εγηνε ρε μαγκες τοσο πολυ ζοριστηκατε απο τον κοσμο π παρευθεικε κ τα ονοματα;;;τα γεμησατε τα βρακακια;;;τα πηρατε τα τα μηνηματα;:χαιρομαι γιαυτο..αντε στα σπιτια σας τωρα γιατι 3,5χρονια εισασταν ανυπαρκτη κ αφαντοι κ ξφνικα μετα τη μεγαλειοδη συγκεντρωση κ τα ισχυρα ονοματα ξυπνησατε απο το λιθαργο..σας λυπαμαι..μα ποιο πολυ λυπαμαι τον απλο κοσμο π τον ξεγελασατε κ βαλατε στο περιθοριο..σας μαθαμε εεε..αντε σπιτια σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιό είναι το ηχηρό όνομα για πες να γελάσουμε? ποιο κατω και απο την ανασα θα ειστε. αυτοι τουλαχιστον ειναι εναλλακτικοι. εσεις απλα σαπιοι

      Διαγραφή
    2. ενω εσεις δεν ξεγελασατε κανεναν....ασε ρε πασοκεμον!ειλωτες της χαριλαου τρικουπη...

      Διαγραφή
    3. μονο τα γεροντάκια που παραυρεθησαν χτες εκει, φτανει για να κατηγορηθητε οτι ξεγελασατε κοσμοευτυχως η νεολαια δε σας ξερει καν..

      Διαγραφή
  9. χαχαχαχα! πολυ πλάκα παντωςςςςςςςςςςςςςςςς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνηθισμένοι καθένας στο ρόλο του, κι η φαντασία μας έχει χαθεί.
    Την ξεπουλήσαμε στο γιουσουρούμ, για ένα κουστούμ, για ένα κουστούμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα σχόλια είναι τόσο πικρόχολα που δεν μαρτυρούν υγιείς ανθρώπους αλλά ανθρώπους που βασανίζονται άγρια από τα τρελά τους κόμπλεξ. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Οι εκλογές είναι μπροστά κατεβείτε εσείς οι επικριτές που είστε άγγελοι να σας ψηφίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΗΚΟΙ ............ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΑΙ ........ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ.......ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΑΙ.....

      Διαγραφή
    2. Τα υγιή άτομα έχουν φραγμούς και αναστολές και δεν είναι αλάνθαστα. Αυτά είναι χαρακτηριστικά των αρρωστημένων όπως παραδέχτηκες ότι είσαι εσύ και κάποιοι άλλοι και ευχαριστώ με κάλυψες.

      Διαγραφή
    3. ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ.......ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ.....ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΓΝΟΣΤΟ.......ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΙΚΑ ΧΡΙΖΟΥΝ ΑΦΕΣΗΣ ΑΜΑΡΤΙΩΝ.....

      Διαγραφή
  12. Θα τρελαθούμε τελείως? Στα ονόματα αυτά περιλαμβάνονται και νεότευκτοι Συριζαίοι οι οποίοι μάλιστα στη σχετική συνεδρίαση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν υπέρ της ΑΝ.Α.Σ.Α.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είδα αρκετούς συνταξιούχους των πενήντα ετών !!!!!!!!!!!
    Αυτοί που καρπώθηκαν τον πλούτο της χώρας τόσα χρόνια , θέλουν τώρα να διοικήσουν τον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.....ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ.......

      Διαγραφή
  14. 8. ΚΑΛΦΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Αστυνομικός ε.α.
    9. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩ/ΝΟΣ Αγρότης

    Επειδή δεν κάνω λάθος, πρόκειται για τον (8) επί σειρά ετών αστυνομικό-αδηγό της κυρίας Τζάκρη και το σύζυγο (9) της αδερφής της. Έτσι δεν είναι; Κρίμα για την κυρία που μετά το πολυπόθητο "όχι" στην κυβέρνηση των δοσιλόγων, έστειλε-επέτρεψε σε δικούς της ανθρώπους, να στελεχώσουν το συνδυασμό ενός ανθρώπου, που αφ΄ενός εκρίθηκε και καταψηφίστηκε στις προηγούμενες εκλογές και αφ΄ετέρου ζέχνει κομματικής καμαρίλας.Λυπάμαι, Θεοδώρα, για τις επιλογές σου. Απέδειξες, δια των πράξεών σου, στη νιοστή το αλλοπρόσαλλο και ανύπαρκτο της πολιτικής σου ενόρασης. Κρίμα. Καλή τύχη στον κάθε υποψήφιο.Οι συνδημότες μας θα κρίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι είναι αυτό που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις κ Παπανικολάου κατά την θητεία σου
    ως Δήμαρχος Γιαννιτσών και θέλεις να γίνεις ξανά Δήμαρχος;
    Ποιά είναι τα καινούργια πρόσωπα που θα σε πλαισιώσουν στις δύσκολες αυτές στιγμές;
    Τι διαφορετικό μπορείς μας προσφέρεις εκτός από αυτά που ήδη γνωρίσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2.3.10.12.14.20.21.30.34.35.37......ΠΑΙΞΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.....Η ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ?Ε...ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ.....΄'ΨΟΦΙΣΩ' ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ -ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν οι άλλοι συνδυασμοί έφτιαξαν θέσεις και αρχές, ο κ.Παπανικολάου έπινε καφέ με παράγοντες του παλιού Πασοκ και παρακαλούσε για χρίσμα στον Συριζα. Είχε βλέπεις σημαντικότερα να κάνει...Ξύπνα λοιπόν από τον λήθαργο και δες πιο πέρα από εκεί που σου δείχνουν.

      Διαγραφή
  19. ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητοί συμπολίτες είμαστε πολίτες του Δήμου και έχουμε δικαιώμα να σχολιάζουμε και να κριτικάρουμε όλους του υποψήφιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Από ότι βλέπω για μια ΘΕΣΗ ή ΠΟΣΤΟ στον ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ σφάζονται παλικάρια!χαχαχ..Η κατάντια είναι για πλεόν για γέλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δες αυτους τους συριζαιους τι κανουν για μια θεσηεγιναν πασοκεμον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΗΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥΣΥΛΕΚΤΙΚΟΤΙΤΑ,ΓΙΩΡΓΟ ΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΜΟΝΟ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ,ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΦΩΤΟ,ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ,70 ΚΑΡΕΚΛΕΣ 44 ΑΤΟΜΑ Α Π Ο Γ Ω Ι Τ Ε Υ Σ Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλαιο το κολπο αλλα οχι και τοσο εξυπνο. Οποιος περιμενει απαντηση απο τους παραπανω που αναφερεις,θα πρεπει να εχει τεραστια υπομονη. Εγω ξερω αυτο που ο σοφος λαος μας λεει << Η ΑΛΕΠΟΥ 100 ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΠΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΗΛΙΚΑ>>.Και για να μην το ξεχασω,καλη η προσπαθεια για την ορθογραφια σου,αλλα στο μετρημα δεν παιζεσαι ουτε εσυ αλλα ουτε και η παρεουλα σου....

      Διαγραφή