Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«Χρυσή» μηχανή αξίας ενός εκατ. δολαρίων σύντομα κοντά σας!



Αναμένεται να ξεπεράσει και την Goldfinger, που είχε «πιάσει» 850.000 δολάρια.Μπορεί ένα αυτοκίνητο αξίας ενός εκατ. δολαρίων να μην εντυπωσιάζει πλέον όμως η μηχανή που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα θα γράψει ιστορία… τουλάχιστον  για το επταψήφιο κόστος της.
Ο Lauge Jensen, ο Δανός κατασκευαστής ιδιαίτερων μηχανών, πούλησε πρόσφατα μία μηχανή πετυχαίνοντας την πιο ακριβή αγοραπωλησία όλων των εποχών. Η μηχανή, με το όνομα
«Goldfinger», «φορούσε» χρυσό 24 καρατίων και ήταν καλυμμένη με 250 μικρά διαμάντια, άνω των 7 καρατίων συνολικά. Η σέλα φτιαγμένη από δέρμα κροκόδειλου και τα 859 μέρη της μηχανής ήταν επιχρυσωμένα.
Η μηχανή παρουσιάστηκε σε ειδική έκθεση στο Μοναχό και στο Ντουμπάι, πριν αγοραστεί από έναν – αγνώστων στοιχείων- συλλέκτη στη τιμή των 850.000 δολαρίων.
Όμως ο Lauge Jensen δε σταμάτησε εκεί και προετοιμάζει κάτι ακόμα πιο μεγάλο. Πρόκειται σύμφωνα με τον ίδιο για ένα κόσμημα πάνω σε δύο ρόδες που θα πιάσει άνετα το 1 εκατ. δολάρια. «Θα έχει πολλές πολύτιμες πέτρες και διαμάντια», δήλωσε ο ίδιος, κάνοντας τις Ducati να μοιάζουν φθηνές.
- See more at: http://www.tsantiri.gr/kosmos/chrusi_michani_axias_enos_ekat-_dolarion_suntoma_konta_sas/#sthash.T4Vt2Gpz.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου