Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Σάλος από τις καταγγελίες σε βάρος του Θεοδωρίδη.Σιωπά η Περιφέρεια.



Σάλος έχει ξεσπάσει από χθες στην Πέλλα μετά τις βαρύτατες καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σε βάρος του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη.Το θέμα βρίσκεται στα ψηλά σε δεκάδες μέσα και ενημερωτικούς ιστότοπους σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς αφορά σε εκβιασμό και χρηματισμό πολιτικού προσώπου.Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ της δικτυακής τηλεόρασης  Voria WebTV  εμφανίζεται να μιλά ο διαχειριστής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καιμακτσαλάν,κ. Γιώργος Παράσχος ο οποίος καταγγέλει ευθέως και ονομαστικά τον κ.Θεοδωρίδη για μίζες και εκβιασμό!Μάλιστα ο καταγγέλων αναφέρει πως έχει ήδη προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας!
  Ο ρεπόρτερ του Voria.gr κ.Μητάκης που διεξήγαγε την έρευνα εμφανώς σοκαρισμένος από
τις αποκαλύψεις του διαχειριστή κ.Παράσχου, ρώτησε μάλιστα με έμφαση αν τα όσα άκουγε αφορούσαν τον κ.Θεοδωρίδη για να λάβει την καταφατική απάντηση του καταγγέλοντος.Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ:


 Οι βαρύτατες καταγγελίες όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσαν σοκ στις τάξεις των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης αλλά και στο σύνολο της κοινωνίας της Πέλλας.Να σημειωθεί πως παρά τις κατά καιρούς έντονες φημολογίες αυτή η καταγγελία και τέτοιου μεγέθους είναι πρωτόγνωρη.Είναι δηλαδή η πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά του νομού μας που πολίτης καταγγέλλει ανοιχτά εκπρόσωπο της αυτοδιοίκησης και μάλιστα για τέτοιο βαρύτατο αδίκημα όπως αυτό του χρηματισμού αλλά και του εκβιασμού.  
Από την πλευρά του κ.Θεοδωρίδη δεν έχει υπάρξει καμία διευκρινιστική αντίδραση ως τώρα.Πληροφορίες του «Πέλλα Δώθε» όμως κάνουν λόγω για μεγάλη αναστάτωση στο γραφείο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος φέρεται αποφασισμένος να μην ανεχθεί ούτε ίχνος σκιάς σκανδάλου στη διοίκησή του.Ήδη μεγάλοι δημοσιογραφικοί οργανισμοί έχουν αποστείλει ανταποκριτές τους στον Νομό μας για ρεπορτάζ καθώς φαίνεται πως θα χουμε μεγάλη συνέχεια στην υπόθεση.

ΚαΠέλλα Ξυστίνα

8 σχόλια:

  1. τι λεει ρε παιδια αυτος ο παρασχος στο βιντεο.....δεν του δωσα φετος μιζα και για αυτο με κηνυγαει...ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. !!!!!!!!!!! ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερώτηση: Μήπως οι συγκεκριμένοι έχουν φεσώσει όποιον μιλάει ελληνικά και τώρα ψάχνουν τρόπο να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ30 Μαρτίου 2013 στις 9:53 μ.μ.

      Πολύ πιθανόν.Μάλλον δεν θα τους έμεινε μία από τις μίζες που τους εκβίαζαν να δίνουν.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΡΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΦΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και που να ρθει κι η Δευτέρα που θα δουλεύουν στο φουλ τα μπλογκ...εκεί να δεις τι φόρα θα πάρει το πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΗΜΕΝΗ ΠΕΛΛΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ? ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πλακα εχεται ζηλευεται το λεβεντη μας .δεν σασ εκατσε καλα που εχουμε αντι... απο τον καμπο .αα ξεχασα και ποντιος.και βγηκαν τωρα τα βλαχαδερα να κατηγορησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή