Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Όλες οι λεπτομέρειες για την γέννα της Kate Middleton!



 Η Kate Middleton σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη κανονίσει τα μεγάλα σχέδια για το που θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Όπως είναι φυσικό όλα τα σχέδια της αρμόζουν κατάλληλα σε μια κυρία σαν την Kate Middleton και για την ακρίβεια θα γεννήσει σαν πριγκίπισσα. Η μέλλουσα μαμά έχει κανονίσει ο τοκετός να γίνει στο νοσοκομείο Lindo στη πτέρυγα του Νοσοκομείου St. Mary’s στο Paddington.
Στο νοσοκομείο αυτό είχε γεννηθεί ο πρίγκιπας William αλλά και ο αδερφός του Harry! Το συγκεκριμένο νοσοκομείο δεν είναι άγνωστο στην υψηλή κοινωνία. Τα ιδιωτικά δωμάτια έχουν ανακαινιστεί και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση και πολλές ακόμα υπηρεσίες. Ότι
πρέπει δηλαδή για μια τέλεια φωτογραφία, που σίγουρα η Δούκισσα του Cambridge θα βγάλει.

Βέβαια ακόμα και αν η Kate Middleton θελήσει να επιλέξει κάτι πιο σικ υπάρχει λύση. Θα γεννήσει στο Portland Hospital όπου η Victoria Beckham, η Claudia Schiffer αλλά και πολλές ακόμα διάσημες προσωπικότητες έχουν γεννήσει τα μωρά τους. Μάλιστα το Portland περιλαμβάνει βραδινή υπηρεσία δωματίου, δυνατότητα για ψώνια αλλά πολλές φωτογραφίες του μωρού.

Η πολυαναμενόμενη γέννα έρχεται σε λίγους μήνες και ο γιατρός της Kate Middlaton θα είναι ο αξιόπιστος Alan Farthing.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου