Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Άλμα παραμονής ο Άρης



Το πιο μεγάλο βήμα για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα έκανε απόψε ο Άρης, που αν και με 10 παίκτες από το 20ο λεπτό (αποβλήθηκε ο Αγκάνθο), επικράτησε με 1-0 στο Περιστέρι του Ατρομήτου και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο Ανδρέας Τάτος, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Ατρόμητο, ήταν ο άνθρωπος που με το γκολ που πέτυχε στο 82΄ κράτησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης ζωντανή στο παιχνίδι της παραμονής. 
Η αποβολή του Αγκάνθο στο 20ο λεπτό (είδε δύο κίτρινες στην ίδια φάση) δεν επηρέρασε, όπως αποδείχθηκε, τους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου. Ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος και...
μετά το 60ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να βγαίνουν από την άμυνά τους και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Ράντμαν. Τα σφυρίγματα από την εξέδρα δεν «ξύπνησαν» τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, οι οποίοι βρέθηκαν σε τραγική βραδιά.
Κι όσο περνούσε η ώρα και οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν ότι ενδιαφέρονταν και τόσο για το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη, οι παίκτες του Άρη άρχισαν να πιστεύουν περισσότερο σε αυτή. Το … φιλί ζωής έμελε να έρθει από έναν παίκτη που ανδρώθηκε στο Περιστέρι. Ο Ανδρέας Τάτος σκόραρε από το ύψος της περιοχής, δεν πανηγύρισε, αλλά με το τέρμα αυτό μπορεί η ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία των μεγάλων.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου