Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Συνάντηση Δημάρχου Σκύδρας με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σερρών .



Τον αρμόδιο σε θέματα Υποδομών και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών , Γιάννη Μωυσιάδη , υποδέχθηκε στο γραφείο του , το μεσημέρι της Τρίτης 2/4/13 , ο Δήμαρχος Σκύδρας Γιώργος Χοϊδης  και συζήτησαν τα θέματα που προέκυψαν μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις του Μαρτίου και τις ζημιές που προκάλεσαν γύρω από την Τ. 66, όπου οι υποδομές για τη σωστή λειτουργία της έχουν υποστεί μεγάλες φθορές (αναχώματα, διασωληνώσεις που επιτρέπουν την αποστράγγιση των χωραφιών του βορείου αναχώματος Λιποχώρι, Πετριά, Αρσένι και γέφυρας Αρσενίου)...

     Είχε προηγηθεί , βέβαια , έγγραφο του Δήμου Σκύδρας  προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπου καταγράφονταν όλες οι καταστροφές που υπέστη η περιοχή από την μεγάλη κακοκαιρία και τα προβλήματα της Τ. 66 οποία συσωρρεύθηκαν μετά από τις επανειλημμένες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών καθώς δεν πραγματοποιήθηκε καμιά  εργασία διευθέτησης και συντήρησης της συγκεκριμένης Τάφρου από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας  Κ.Μ.
     Με την ευκαιρία ο Δήμαρχος έθεσε και το ζήτημα του φράγματος του Αλμωπαίου (Καλής) πλην όμως επειδή δεν είχε ολοκληρωμένη εικόνα θα επανέλθει ο κ Αντιπεριφερειάρχης αφού ενημερωθεί .
     Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσής του κ. Μωυσιάδη για τα παραπάνω και για ζητήματα αρμοδιοτήτων τις οποίες προσφάτως έχει αναλάβει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου