Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Άρχισαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαρίας Γιαννιτσών

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών δέχεται νέους σπουδαστές εγγραφές έως 30 Σεπτεμβίου 2011.  Είναι ένα διαφορετικό σχολείο. Ένα παράθυρο στο μέλλον. Ξεχωρίζει για την συνειδητή επιλογή των μαθητών του, που αποφάσισαν να επανενταχθούν στην εκπαιδευτική διαδικασία, με στόχο...

να μάθουν ότι δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν στην εφηβική τους ηλικία (πράγμα το οποίο λείπει από τα συνηθισμένα σχολεία), αφού λόγοι οικονομικοί, οικογενειακοί, κοινωνικοί τους υποχρέωσαν να εγκαταλείψουν την υποχρεωτική εκπαίδευση

Ξεχωρίζει για το υψηλό αίσθημα ευθύνης των εκπαιδευτών, που δεν καλούνται να διαμορφώσουν ψυχές και χαρακτήρες - αυτές είναι ήδη διαμορφωμένες αλλά να μεταδώσουν με έναν ιδιαίτερο και μεθοδευμένο τρόπο τη γνώση, σε ώριμα και κατασταλαγμένα ζωντανά κύτταρα μας κοινωνίας. 

Οι εκπαιδευόμενοι προέρχονται από όλο το ηλικιακό φάσμα, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από όλες τις επαγγελματικές τάξεις και από τα δύο φύλα και προέρχονται από όλες τις επαρχίες του Νομού Πέλλας.

Ήδη αποφοίτησαν οι πρώτοι εκπαιδευόμενοι και μεγάλη μερίδα από αυτούς φοιτούν στα Ενιαία Λύκεια, στα ημερήσια και εσπερινά Τ.Ε.Ε και Ι.Ε.Κ.
 

Οι εκπαιδευτικοί είναι εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες, και κυρίως είναι διατεθειμένοι να συμβάλουν στην υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων. 

Δικαίωμα εγγραφής στο ΣΔΕ έχουν ενήλικες 18 ετών και άνω, που έχουν τελειώσει το Δημοτικό, αλλά όχι το Γυμνάσιο.

Το Σ.Δ.Ε Γιαννιτσών στεγάζεται στο 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών (Βάρναλη 1 – Γιαννιτσά) και λειτουργεί από 16.30 έως 20.00 


Τηλ. 2382 0 81010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου