Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Αποχωρεί από την πολιτική αν δεν μπει στη Βουλή


Ετοιμη να αποχωρήσει από την πολιτική αν η «Δημοκρατική Συμμαχία» δεν καταφέρει να εισέλθει στη Βουλή δήλωσε χθες η Ντ. Μπακογιάννη, εκφράζοντας ωστόσο την αισιοδοξία ότι τελικά θα καταφέρει να περάσει το κατώφλι του 3%. Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εκτίμησε πάντως ότι δεν πρόκειται να διενεργηθούν εκλογές στην παρούσα φάση, αν και -όπως είπε- ουδείς μπορεί να αποκλείσει κάτι τέτοιο σε μία χώρα όπως η Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας προκάλεσε αίσθηση και στα στελέχη του κόμματός της, τα οποία δεν ήταν ενήμερα, ενώ δεν έλειψαν και οι ενστάσεις κατά πόσο είναι θεμιτό να υπάρχουν τέτοιες δημόσιες δηλώσεις. Εντύπωση προκάλεσε και η αναφορά της ότι εάν βρεθεί κοινό έδαφος με άλλα κόμματα θα υπάρξει συνεργασία.
Σε ό,τι αφορά την απόφαση της Συνόδου Κορυφής, η κ. Μπακογιάννη, στην ίδια συνέντευξη σχολίασε ότι ήταν θετική και επιβεβλημένη αν και καθυστερημένη. Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη η απόφαση δίνει ένα πλαίσιο σταθερότητας, αλλά όπως τόνισε «η κυβέρνηση πρέπει να σοβαρευτεί γιατί ένα χρόνο δεν έκανε τίποτα».
Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων λέγοντας ότι η κυβέρνηση άφησε τα επαγγέλματα «μισόκλειστα» και κοροϊδεύει τον κόσμο, γιατί δημιουργεί μία κατάσταση ασάφειας. Αναφερόμενη στα ταξί, είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει να φωνάξει σε καθαρό διάλογο τους ιδιοκτήτες. Τέλος, σημείωσε πως ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι ιδιοκτήτες ταξί, έχει ξεπεράσει το καθεστώς ανοχής και ζήτησε να βρεθεί λύση σήμερα.
πηγη  imerisia.gr

LINK ΧΟΡΗΓΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου