Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ο Χρήστος Γρηγοριάδης (Τίτος) στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών


Την τρίτη φετινή μεταγραφή του ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, που απέκτησε τον Χρήστο Γρηγοριάδη από τους Γαλατάδες. Πρόκειται για τον 23χρονο αριστερό μπακ, γνωστό ως «Τίτο», που πέρσι έπαιζε στους Γαλατάδες και πιο πριν είχε αγωνιστεί σε Πάικο Γουμένισσας και Αναγέννηση Γιαννιτσών...


Η μεταγραφή αυτή έρχεται να προστεθεί στους Τάσο Κουτούδη (από τον ΠΑΟΚ Δυτικού) και Κώστα Χαρμάνα (από την Π. Πέλλα) που ήδη έχουν κλείσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών θα επιδιώξει την απόκτηση ορισμένων ακόμα, νεαρών κυρίως ποδοσφαιριστών.
Η προετοιμασία για την ομάδα του Πόλυ Χαραλαμπίδη αρχίζει στις 1/8 και τέλος το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα και έχει ως εξής: Βασίλης Βασιλειάδης (πρόεδρος), Κώστας Καβρουλάκης (α΄ αντιπρόεδρος), Νίκος Σκορδής (β΄ αντιπρόεδρος), Δημήτρης Τζιτζαερλής (γραμματέας), Σταύρος Παπαδόπουλος (ταμίας), Χρήστος Μπόνταρης (έφορος ποδοσφαίρου), Γιάννης Χατζηαντωνίου (δημοσίων σχέσεων), Γιάννης Σελεμίδης (έφορος ιματισμού), Βασίλης Χρυσανθόπουλος, Χαράλαμπος Χαρμάνας, Δημήτρης Δαμασκούδης (μέλη).

Πηγή:  matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου