Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Αυθαίρετα: Ρύθμιση με πρόστιμο ή εισφορά

Παράθυρο για τη νομιμοποίηση και όχι απλά για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, άνοιξε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) Νίκος Σηφουνάκης. Αποκαλύπτοντας μέρος της ρύθμισης για τα αυθαίρετα, η οποία βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο της σύνταξής της, ο αναπληρωτής υπουργός...

... μίλησε για τη θεσμοθέτηση του περιβαλλοντικού ισοζυγίου ως εργαλείου που θα συνεισφέρει στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής προστασίας και στην οριστική διευθέτηση του χρόνιου περιβαλλοντικού και κοινωνικού προβλήματος που προκλήθηκε - όπως τόνισε - από τις εισπρακτικές πολιτικές που ακολουθήθηκαν από το 1983 και οι οποίες δεν έφεραν αποτέλεσμα.

1 σχόλιο:

  1. Έχτισαν που έχτισαν αυθαίρετα, τους δίνουμε και το δικαίωμα να τα νομοιμοποιήσουν και όλας. Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ που συμφώνησαν σε αυτό το νόμο έκτρωμα που νομιμοποιεί όσους έχουν εγκληματίσει εις βάρος του περιβάλλοντος. Μετά θα φωνάζουν και θα κλαίνε με την πρώτη πυρκαγιά πάλι στα κανάλια ότι κάηκε το βιος τους και ότι ο κρατικός μηχανισμός δεν λειτούργησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή