Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

7 μικρές συμβουλές για τέλεια σιλουέτα

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να κάνει εντύπωση στις παραλίες και όχι μόνο. Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε κάποιες απλές συμβουλές ειδικών διαιτροφολόγων-διαιτολόγων διάσημων γυναικών του Χόλυγουντ που εφαρμόζουν στους πελάτες τους όταν η ανάγκη κάποιας ταινίας επιτάσσει ταχύ αποτελέσματα απώλειας βάρους αλλά και σωστής σιλουέτας:...

Ο εκπαιδευτής Teddy Bass, του οποίου η λίστα των πελατών περιλαμβάνει και την Cameron Diaz, προτείνει σε περιόδους δίαιτας να αποφεύγουμε οτιδήποτε λευκό. 'Τα τρόφιμα αυτά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, που σημαίνει ότι το σώμα σας καίει το σάκχαρο πρώτο και όχι το αποθηκευμένο λίπος. Όταν λοιπόν κάποια από τις διάσημες θέλει να χάσει γρήγορα βάρος για μια ταινία ή ένα σημαντικό γεγονός, 'απορρίπτονται' από την διατροφή τους το λευκό-ψωμί, τα ζυμαρικά, τα μπισκότα, το ρύζι.

Ο προπονητής Valerie Waters με τεράστια λίστα πελατών- αστέρων, συμπεριλαμβανομένης της Jennifer Garner και Elizabeth Berkley, λέει πως: «Είναι πολύ σημαντικό να τρώτε κάτι, ακόμα κι αν είναι μόνο 150 έως 200 θερμίδες, κάθε τρεις έως τέσσερις ώρες. Προτιμήστε κομμάτια μήλου ή τυρί χαμηλών λιπαρών».


Ο εκπαιδευτής του Χόλιγουντ Ramona Braganza προτείνει την μέθοδο 3-2-1 που βοήθησε τόσο την Jessica Alba όσο και την Halle Berry να επιστρέψουν στην προ εγκυμοσύνης σιλουέτα τους. Έτρωγαν τρία γεύματα, είχαν δύο σνακ, και έπιναν τουλάχιστον 1 λίτρο νερό την ημέρα. «Τα γεύματα περιείχαν άπαχο κρέας και σαλάτα και έτρωγαν περίπου 1.700 θερμίδες την ημέρα ενώ απέφευγαν εντελώς την επεξεργασμένη ζάχαρη, τις σάλτσες, και το νάτριο,' λέει ο Braganza.


Ο Celebrity προπονητής Gunnar Peterson (του οποίου οι πελάτες περιλαμβάνουν την Jennifer Lopez και την Penelope Cruz) συνιστά να τρώνε οπωσδήποτε κάτι μέσα σε 30 λεπτά από το πρωινό ξύπνημα. 'Με αυτόν τον τρόπο στέλνετε στο σώμα σας ένα σημάδι ώστε να μην ξεκινήσει η 'διαδικασία' της πείνας κι έτσι αρχίζει να καίει λίπος,' λέει ο Peterson. Η πρότασή του, έχει ως εξής: Στο πρωινό σας εντάξτε ένα φλιτζάνι πλιγούρι βρώμης με μερικές φέτες φρούτων και πολλά ασπράδια αυγού.  


Η Carrie Wiatt που βλέπει συχνά την Denise Richards και την Fergie θεωρεί πως πρέπει να αποφεύγουμε λαχανικά όπως το μπρόκολο και το κουνουπίδι που δημιουργούν φούσκωμα.   


Παρομοίως η διατροφολόγος Jackie Keller συνιστά στην Charlize Theron να είναι πολύ επιλεκτική με τα λαχανικά που καταναλώνει και να δείχνει προτίμηση στα σπαράγγια και τα πράσινα φασόλια.


Ο εκπαιδευτής Supermodel David Kirsch βοηθά πελάτες όπως η Anne Hathaway και η Liv Tyler να διατηρούν το σώμα τους σε εξαιρετική κατάσταση, ωθώντας τις να προσθέσουν νιφάδες κόκκινης πιπεριάς και καυτερή σάλτσα πιπεριού στα γεύματά τους. «Κάνει τη γεύση των τροφίμων νόστιμη και απορρίπτει την πείνα, έτσι ώστε να τρώνε λιγότερο', λέει.

Πληροφορίες από το  lifestyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου