Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Τέλος ο Βιτόλο από τον ΠΑΟΚ. Προφορική συμφωνία με ΠΑΟ για τρία χρόνια.


Στην τελική ευθεία μπήκε το θέμα του Βίκτορ Βιτόλο, που αναμένεται εντός της ημέρας να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.
Ο Ισπανός μέσος, μαζί με τους εκπροσώπους του, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Ζαγοράκη και τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ζήση Βρύζα και τους εξήγησε εκ νέου πως θέλει να φύγει από την Τούμπα.
Πλέον μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να λύσει τη συνεργασία του...

... με τον ΠΑΟΚ και να μείνει και τυπικά ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου εκείνος επιθυμεί.
Για να γίνει αυτό, ο Βιτόλο φέρεται να χαρίζει ένα μέρος των οφειλόμενων και να συμφωνεί σε διακανονισμό για τα υπόλοιπα (300.000 ευρώ είναι το συνολικό ποσό).
Επίσης μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδώσει γραπτή δήλωση ο Ισπανός όπου θα εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του...
Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός περιμένει και τυπικά πότε θα μείνει ελεύθερος ο Βιτόλο για να τον κάνει δικό του, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία για συμβόλαιο τριών χρόνων με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 600.000 ευρώ.
Βιγιαρεάλ και Σανταντέρ ενδιαφέρονται για τον παίκτη, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν έχουν καμία ανησυχία και θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των εκπροσώπων του Βιτόλο, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας με το «τριφύλλι». Αν όλα πάνε καλά και ο Ισπανός υπογράψει, τότε θα αναχωρήσει για την Αυστρία ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Πηγή  sentragoal.gr

1 σχόλιο: