Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό Βρετανό στην Ζάκυνθο

Άγρια συμπλοκή στην κοσμοπολίτικη περιοχή του Λαγανά στην Ζάκυνθο μεταξύ δύο Ελλήνων ταξιτζήδων και Βρετανών νεαρών, είχε ως τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός εκ των Βρετανών και τεσσάρων ακόμα φίλων του θύματος που διακομίστηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο.
Ο 19χρονος Βρετανός έφερε θανάσιμο τραύμα από μαχαιριά στην καρδιά ενώ τέσσερις φίλοι του τραυματίστηκαν κατά την συμπλοκή στην κοιλιά, στην πλάτη...

... αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος, η υγεία των οποίων όμως δεν διατρέχει κανένα σοβαρό κίνδυνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας το συμβάν συνέβη γύρο στις 3 τα ξημερώματα σε κεντρικό δρόμο του Λαγανά. Σύμφωνα με κατάθεση του 21χρονου δράστη ο οποίος μετά την αιματηρή συμπλοκή φρόντισε να εξαφανιστεί μαζί με τον 25χρονο φίλο του, επίσης οδηγό ταξί, για να συλληφθούν τρεις αργότερα, γύρο στις 6μισι τα ξημερώματα στα σπίτια τους, ισχυρίζεται πως οι νεαροί Βρετανοί τους παρενοχλούσαν με λέιζερ στο σημείο που είχαν σταθμεύσει τα ταξί τους. Η αφορμή αυτή στάθηκε αρκετή ώστε να φτάσουν γρήγορα σε συμπλοκή οι δύο πλευρές με το προαναφερθέν τραγικό αποτέλεσμα. Μετά την πρώτη κατάθεση των δραστών, δύτες σε συνεργασία με την αστυνομία κατάφεραν και ανέσυραν από τον βυθό της θάλασσας το μαχαίρι του εγκλήματος.
Οι δύο συλληφθέντες (ο 25χρονος φέρει την κατηγορία του συνεργού σε φόνο) αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Σημείωση: Ο γράφων του ρεπορτάζ έχει παρευρεθεί πριν από χρόνια και έχει διαμείνει σε αυτήν την περιοχή (Λαγανά) της Ζακύνθου. Όντως είχα παρατηρήσει ότι ήταν σημείο αναφοράς του νησιού από γκρουπ με Βρετανούς κυρίως νεαρών ηλικιών οι οποίοι ήταν αρκετά επιρρεπής στην κατανάλωση αλκοολούχων ποτών. Χωρίς αυτό να δικαιολογεί ασφαλώς την όποια ακραία αντίδραση του νεαρού ταξιτζή που στοίχησε δυστυχώς την ζωή σε έναν συνάνθρωπό του που ήρθε να περάσει τις διακοπές του σε Ελληνικό νησί.

Πέλλα Δώθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου