Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Κλειστά τα Τέμπη και η Ελευσίνα - Μπλόκα σε όλη τη χώρα από τους ταξιτζήδες


Λίγο πριν τις 10 έφτασαν στα διόδια της Ελευσίνας οι οδηγοί με τα ταξί τους όπου σήκωσαν τις μπάρες για να περνούν τα ΙΧ ελεύθερα. Είναι τέτοιος ο αριθμός των οχημάτων που ουσιαστικά έχει κλείσει η εθνική οδός προς Πελοπόννησο. Τώρα κατευθύνονται στην Κόρινθο για να κάνουν κι εκεί το ίδιο.


Οι ταξιτζήδες της Θεσσαλίας τώρα για να πάμε βόρεια έκλεισαν τα Τέμπη και απειλούν ότι θα παραμείνουν εκεί μέχρι το απόγευμα.
Κλειστός είναι ο δρόμος προς την Χαλκιδική

Κίτρινη  βεντέτα στην Κρήτη
Μπλόκο έχει στηθεί και στο λιμάνι του Ηρακλείου με αποτέλεσμα οι επιβάτες 2 κρουαζιερόπλοιων να αναγκάζονται να περπατούν 500 μέτρα αφού οι απεργοί εμποδίζουν να φορτώσουν τα τουριστικά λεωφορεία! Μπλόκο έχουμε και στο αεροδρόμιο Καζαντζάκης με την εικόνα των ταλαίπωρων ταξιδιωτών που περπατούν πάνω από 500 μέτρα για να βγουν στην εθνική και να κάνουν οτοστόπ, να σοκάρει.

Προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου  έχει θέσει στην διάθεση των επιβατών των δύο πλοίων ειδικά λεωφορεία για να τους μεταφέρουν έξω από το λιμάνι ενώ αρκετοί ειναι ήδη οι ξένοι επισκέπτες που έχουν ξεκινήσει (με τα πόδια) την περιήγηση τους στην πόλη του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γραφείου που πρακτορεύει τα κρουαζιερόπλοια στο Ηράκλειο, η εταιρία εξετάζει το ακόμα και το ενδεχόμενο υποβολής μηνύσεων.

Να σημειωθεί ότι το ένα από τα δύο κρουαζιερόπλοια αναμένεται να αποπλεύσει στις 11.30 το πρωί και το δεύτερο στις 6.00 το απόγευμα.

Καταδρομική επίθεση έγινε την τετάρτη σε τουριστικό λεωφορείο με γάλλους τουρίστες στην Ηρακλείου - Ρεθυμνου. Επιτέθηκαν με πέτρες κατατρομοκρατώντας τους επιβάτες.

Σάμος: Κατέλαβαν δημόσια κτίρια
Σε κατάληψη της Εφορίας, του ΟΑΕΕ και του ΟΑΕΔ προχώρησαν απο το πρωί οι οδηγοί των ταξί της Σάμου, ο οποίοι συνεχίζουν καθημερινά τις κινητοποιήσεις τους αλλά και τις καταλήψεις σε διάφορα δημόσια κτίρια.

Κέρκυρα: Σήμερα το λιμάνι αύριο το αεροδρόμιο
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ταξιτζήδες της Κέρκυρας, ο οποίοι από τις 8 το πρωί έχουν αποκλείσει το
  τμήμα του λιμανιού, όπου δένουν τα κρουαζιερόπλοια, με αποτέλεσμα οι τουρίστες να κατεβαίνουν με τα πόδια μέχρι την έξοδο, προκειμένου να επιβιβαστούν στα λεωφορεία για να επισκεφθούν το νησί.

   Όπως είπε ο πρόεδρος του σωματείου, αύριο θα αποκλείσουν το λιμάνι και το αεροδρόμιο.

Πηγή  blog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου