Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

«Έσκασε» η βόμβα με Κόμπι!!!


Ακούγεται απίστευτο, αλλά μοιάζει... αληθινό! Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ ετοιμάζεται να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό (ποιας άλλης;) της Μπεσίκτας!
Ο Κόμπι Μπράιαντ φέρεται να είπε το πολυπόθητο «ναι» στους Τούρκους και αναμένεται την 1η Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη για να ενταχθεί στη νέα του ομάδα!...


Φυσικά η παρουσία του 33χρονου σούπερ σταρ στην Μπεσίκτας θα κρατήσει όσο και λοκ άουτ στο ΝΒΑ, αφού στη συνέχεια θα επιστρέψει στις ΗΠΑ και στους Λος Άντζελες Λέικερς.
Την αποκάλυψη (;) έκανε η «fanatik» εξηγώντας ότι ο Κόμπι θα λαμβάνει ένα εκατομμύριο ευρώ το μήνα. Τα 300.000 από αυτά θα βγαίνουν από το ταμείο της ομάδας και τα υπόλοιπα 700.000 θα τα χορηγεί η Turkish Airlines.
Άλλωστε αυτό ήταν και το μεγαλύτερο «αγκάθι» για την ολοκλήρωση της μεγάλης μετακίνησης. Από τη στιγμή που η αεροπορική εταιρεία συναίνεσε προκειμένου να πάει ο Μπράιαντ στην Τουρκάι, όλα τα υπόλοιπα ήταν τυπική διαδικασία.
Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Μπεσίκτας Γιλντιρίμ Ντεμίρορεν ήθελε να μεταβεί στις ΗΠΑ για τις σχετικές διαπραγματεύσεις, αλλά ύστερα από τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Κόμπι, απέσπασε το μεγάλο «ναι».
Αντίστοιχα στην «Hurriyet» φιλοξενούνται και δηλώσεις του Κόμπι ο οποίος λέει χαρακτηριστικά: «Η παρουσία των Αϊβερσον και Ντερόν Ουίλιαμς αποτέλεσαν μεγάλο κίνητρο για μένα να επιλέξω την Μπεσίκτας. Επίσης και ο πρόεδρος της ομάδας, Ντεμιρορέν, είναι γνωστός στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Μπεσίκτας θα είναι για μένα μια νέα εμπειρία και μια περιπέτεια στην καριέρα μου. Παρακολούθησα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και είδα ότι το κοινό είναι πολύ εκδηλωτικό».
Κι όλα αυτά; Λϊγες μόνο μέρες μετά και την απόκτηση του Ντερόν Ουίλιαμς, ο οποίος έχει ήδη υπογράψει στην Μπεσίκτας...
Ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου μπάσκετ αναμένεται στην Τουρκία την 1η Σεπτεμβρίου προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά η μεγαλύτερη μετακίνηση παίκτη από το ΝΒΑ στην Ευρώπη.
Υπομονή έως τότε...

Πηγή  sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου