Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

O Ανδρέας Παντελή νέο αφεντικό στον Ηρακλή


Τελειώνει το σίριαλ της αλλαγής ιδιοκτησίας του Ηρακλή. Ο Κύπριος επιχειρηματίας, Ανδρέας Παντελή, πρώην διοικητικός ηγέτης της Ανόρθωσης, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Ερασιτέχνη, Νίκο Αρταβάνη και Κώστα Κεφαλά και συμφώνησε να αποκτήσει το σύνολο των μετοχών της ΠΑΕ.

Οι δικηγόροι του κ.Παντελή, αλλά και του νυν μεγαλομετόχου, Αντώνη Ρέμου, συντάσσουν τα συμβόλαια και η συμφωνία θα επικυρωθεί την ερχόμενη βδομάδα...

... Πάντως, από τη Δευτέρα ο κ.Παντελή αναλαμβάνει πρόεδρος (με διοίκηση Πρωτοδικείου), ενώ η μεταβίβαση των μετοχών θα ολοκληρωθεί και τυπικά μέχρι το Δεκέμβριο.

Ο Ανδρέας Παντελή θα αναλάβει να εξοφλήσει τα χρέη προς παίκτες και προσωπικό, αλλά και ένα μέρος των χρεών προς το Δημόσιο. Από την άλλη, ο Αντώνης Ρέμος θα συνεχίσει να πληρώνει τα χρέη που δημιουργήθηκαν στο διάστημα της προεδρίας του. Ο κ.Παντελή έκανε και πέρσι κινήσεις να αναλάβει την ΠΑΕ, αλλά δεν καρποφόρησαν τότε οι προσπάθειές του.

Από τις πρώτες κινήσεις είναι η πρόσληψη του Μάκη Κατσαβάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Επίσης η παραμονή στην ομάδα του Ρουμάνου μέσου Μπόγκνταν Μάρα. Θα γίνουν ενέργειες να παραμείνουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη καταθέσει προσφυγές για να κερδίσουν την ελευθερία τους.

Ως πρόεδρος της Ανόρθωσης είδε την κυπριακή ομάδα να αποκλείει τον Αύγουστο του 2008 τον Ολυμπιακό και να συμμετέχει σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 28 Νοεμβρίου του 2008, ο κ.Παντελή παραιτήθηκε από την προεδρία της Ανόρθωσης, με αφορμή καταγγελίες στην Αστυνομία για οικονομικές ατασθαλίες.

Πηγή  enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου