Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Όταν ο κομπλεξισμός περισσεύει σε ξενιτεμένους πολίτες της Έδεσσας


Με λύπη μου διάβασα σε πολύ γνωστό blog, επιστολή Εδεσσαίου (δεν λέω δημότη καθώς υπογράφει «ξενιτεμένος»), στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ βγάζει όλη του την πικρία για το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου οι Εδεσσαίοι δεν ξεσηκώθηκαν εναντίων των επισήμων και πιο συγκεκριμένα εναντίων του βουλευτή που βρισκόταν καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης πάνω στην εξέδρα.

Προσωπικά, ανεξάρτητα εάν θα ήθελα ή όχι να δω τους συνδημότες μου να αντιδρούν με τον τρόπο που θα επιθυμούσε ο συγκεκριμένος κύριος...
...οφείλω, (και νομίζω το ίδιο θα όφειλε και ο ίδιος), να αναγνωρίζω το δικαίωμα στο κάθε έναν, να αντιμετωπίζει με τον τρόπο που θέλει αυτός την όποια κατάσταση.

Προφανώς ο συγκεκριμένος κύριος, θα ήταν ευχαριστημένος να έβλεπε ακόμα και γιαούρτια να εκτοξεύονται στην εξέδρα προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να δείξει ο κόσμος την αγανάκτησή του απέναντι στο υπάρχον πολιτικό σύστημα που μας κυβερνά. Θα μπορούσε λοιπόν εάν ήθελε, να το πράξει ο ίδιος μιας και όπως λέει έκανε τόσα χιλιόμετρα για να έρθει να παρακολουθήσει την παρέλαση στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Έδεσσα. Αν και νομίζω ότι μάλλον στεναχωρήθηκε που δεν επέστρεψε στην μέρος που διαμένει έχοντας καταγεγραμμένες στο κινητό του βιντεάκι με ακραίες συμπεριφορές πολιτών τις οποίες και θα τις έδειχνε γεμάτος περηφάνια που κατάγεται από αυτήν την πόλη.

Διαβάστε εδώ την απαξιωτική επιστολή του ξενιτεμένου Εδεσσαίου χαρακτηρίζοντας μάλιστα την Έδεσσα «πόλη του ΠΑΣΟΚ και του ΔΝΤ» και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Πέλλα Δώθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου