Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Μίχαλ Πρόμπιερζ ο νέος τεχνικός του Αρη!


Και το όνομα αυτού Μίχαλ Πρόμπιερζ. Ο 39χρονος Πολωνός, ο οποίος το 2010 αναδείχθηκε κορυφαίος τεχνικός στη χώρα του, είναι ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Αρη, όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η «κίτρινη» ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την καταρχήν προφορική συμφωνία με τον Πολωνό προπονητή Μίχαλ Πρόμπιερζ», ανέφερε στην πρώτη της γραμμή η ανακοίνωση των «κίτρινων», οι οποίοι κατέληξαν στον νεαρό τεχνικό, αφού πρώτα έψαξαν σε αγορές όπως η Γερμανία και η Ιταλία, όμως χωρίς να βρουν ενδεδειγμένη λύση.
«Ο Πολωνός τεχνικός αναμένεται αύριο Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη...

...προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές», κατέληγε η ανακοίνωση των «κίτρινων» και όλα αυτά ενώ ο νεαρός τεχνικός είχε φροντίσει λίγο νωρίτερα να «θολώσει» τα νερά στους συμπατριώτες του που τον καλούσαν στο κινητό του για να τους πει τι ακριβώς συμβαίνει.

Χαρακτηριστική, μάλιστα, η περίπτωση της ιστοσελίδας, «sport.pl».«Δεν θέλω να πω τίποτα, δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Μίκαλ Πρόμπιερζ στους συμπατριώτες του και δη στον συντάκτη της πολωνικής ιστοσελίδας «Sport.pl», Σζιμόν Μπαρτνίτσκι το απόγευμα, όταν κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για το τι ακριβώς ισχύει στο θέμα με τον Αρη.

Οπως, μάλιστα, αναφέρεται στο ρεπορτάζ ο «Πολωνός Γκουαρντιόλα», όπως τον αποκαλούν οι συμπατριώτες του, σήκωσε το τηλέφωνο και κατέστησε σαφές πως δεν έχει να πει πολλά πράγματα ξεκαθαρίζοντας, παράλληλα, πως έχει συμβόλαιο με την LKS Λοτζ έως το καλοκαίρι του 2013. Και όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, η αίσθηση που έδωσε στον Πολωνό δημοσιογράφο ο 39χρονος προπονητής ήταν πως «οι Ελληνες γράφουν ανοησίες». Εν τέλει αποδείχθηκε πως λανθασμένα εκτίμησαν την κατάσταση οι συμπατριώτες του νέου τεχνικού του Αρη.

Πηγή  sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου