Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ο Παπανδρέου είδε τον Παπούλια


Κάτι λιγότερο από μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, με τον Ελληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Κατά τη συνάντηση ο Ελληνας πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο Παπούλια για τις πρόσφατες εξελίξεις και την πρόθεση του να επιδιώξει κυβέρνηση συνεργασίας.
Εξερχόμενος του Προεδρικού, ο κ. Παπανδρέου σε σύντομη δήλωση του σημείωσε: «Σήμερα ήρθα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να συζητήσω και να τον ενημερώσω για την πρόθεση μου να συμβάλλω καθοριστικά...

στη δημιουργία μίας κυβέρνησης ευρύτατης συνεργασίας, μία κυβέρνηση που θα έχει ως βασικό στόχο την ψήφιση νομοσχεδίων και την εφαρμογή όποιων βημάτων χρειάζονται που απορρέουν από τις ιστορικές αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου». Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι «η απόφαση αυτή και η εφαρμογή όσων βημάτων απορρέουν από αυτή είναι προϋπόθεση για την παραμονή μας στο ευρώ», χαρακτηρίζοντας τις στιγμές ιδιαίτερα σημαντικές.
Κλείνοντας ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι «για τη δημιουργία ακριβώς αυτής της ευρύτατης συνεργασίας, το σύντομο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν οι απαραίτητες διεργασίες και επαφές» και αποχώρησε χωρίς να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Πηγή  sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου