Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

"Η χώρα πάει για χρεωκοπία και ασχολούνται με το αν η κυβέρνηση θα λέγεται εθνικής ενότητας ή μεταβατική"


Κάλεσμα στους πολιτικούς αρχηγούς να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να χαράξουν μια κοινή πορεία για να βγει η Ελλάδα από
τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, απεύθυνε μέσω του Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης. «Πρέπει να επαναφέρουμε την αξιοπρέπεια στον λαό. , είπε ο κύριος Καρτζαφέρης.

«Τώρα βλέπω πόσο μεμψίμοιροι και φθηνοί είναι», τόνισε για τους αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων...


«Ο λαός ακούει και σιχτιρίζει τα όσα συμβαίνουν. Που δεν καθόμαστε κάτω όλοι μαζί, πλην της αριστεράς που έχει διαχωρίσει τη θέση της, για να σώσουμε τη χώρα.

Μπορούμε να καθίσουμε και να δούμε ποιο είναι το καλύτερο για τον τόπο; Η κατάσταση είναι αποπνικτική. Πάμε σε χρεωκοπία και αυτοί ασχολούνται για το αν η κυβέρνηση θα λέγεται Εθνικής ενότητας ή μεταβατική. Ακούω αυτές τις ανοησίες και ενοχλούμαι. Ας πάμε να σώσουμε τον τόπο. Όλοι μαζί και όποιοι θέλουν ας ακολουθήσουν. Να κάνουμε ένα μεγάλο τόξο και να δώσουμε αισιοδοξία στον τόπο. Να τον βοηθήσουμε. Να επαναφέρουμε την χαμένη αξιοπρέπεια στο λαό μας»
, ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και συνέχισε:

«Τα όσα γίνονται είναι κατώτερα των περιστάσεων. Δεν καταλαβαίνω που το πάνε μερικοί, τι θέλουν να πετύχουν. Δεν με φοβίζει η κρίση, αυτή πολεμιέται. Με φοβίζει η ακρισία των πολιτικών προσώπων. Πάμε να λύσουμε τον γόρδιο δεσμό και αν τον θέλουν ας πάμε σε 2-3 μήνες σε εκλογές. Να καθίσουμε όλοι μαζί σε ένα γραφείο και να το λύσουμε, να δούμε που μπορεί να βοηθήσει ο καθένας. Έτσι θα μας δει πιο σοβαρά και η Ευρώπη. Όμως δεν το κάνουν για έναν λόγο, γιατί φοβούνται τα ποσοστά τους στις εκλογές». 

Ερωτηθείς για τον αν έχει κατά νου κάποιο πρόσωπο για πρωθυπουργό: «Δεν έχω κάποιον να προτείνω. Πάντως πρέπει να είναι ένα πρόσωπο με κύρος στην Ευρώπη. Ακούστηκε το όνομα του κύριου Παπαδήμου. Θεωρώ πως είναι ένα σοβαρό πρόσωπο».

Πηγή  blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου