Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

700 χιλ ευρώ στο Αιγάλεω για εξοικονόμηση ενέργειας

Μετά από πρόταση μελέτη ύψους 990 χιλ ευρώ που κατέθεσε ο Δήμος Αιγάλεω λίγο καιρό πριν στο ΥΠΕΚΑ για έργα βιοκλιματικής ανάπλασης μέσω του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, κατάφερε να εξασφαλίσει το ποσό των 700 χιλ ευρώ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη μελέτη και τις έργο-κτιριακές και ηλεκτρομηχανολογικές παρεμβάσεις στο κτιριακό συγκρότημα ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ, τη μελέτη βιοκλιματικού σχεδιασμού καθώς και την ανάπλαση της πλατείας Ζαμπέτα.
Στο πρόγραμμα επίσης εντάσσεται η μελέτη για την βιώσιμη αστική κινητικότητα στο σύνολο του Δήμου Αιγάλεω...


Άξιος συγχαρητηρίων ο δήμαρχος Αιγάλεω, το ερώτημα όμως είναι, οι δικοί μας δήμαρχοι στον Νομό Πέλλας τι πρωτοβουλίες έχουν πάρει προκειμένου να βρεθούν πόροι για ποιοτική αναβάθμιση των δήμων τους; Δεν αρκεί να βγαίνουν μόνο και να λένε υπάρχει οικονομική κρίση και δεν μπορούμε να κάνουμε έργα όταν υπάρχουν τόσα χρήματα στην ευρωπαϊκή ένωση που περιμένουν τις ανάλογες μελέτες για να εγκριθούν.

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΔΙΕΦΥΓΕ ΌΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΤΕ, ΕΝΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΗς ΠΟΛΗΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ, Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ ΚΡΙΘΗΚΕ 7η ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΌ ΑΠΟΨΗ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥ, ΕΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή