Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Αναγέννησης Γιαννιτσών την Δευτέρα 6/2

Τα διάφορα σενάρια που θέλουν την Αναγέννηση Γιαννιτσών να συζητά με την ομάδα της ΑΕΚ προκειμένου η τελευταία να αγοράσει το ΑΦΜ της Αναγέννησης, οδήγησε μέλη της ομάδας της Πέλλας να δρομολογήσουν έκτακτη γενική συνέλευση προκειμένου εκεί να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις στο φλέγον ζήτημα το οποίο από χθες απασχολεί μεγάλη μερίδα του κόσμου της πόλης του κάμπου.

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση φίλων και μελών της Αναγέννησης Γιαννιτσών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών και αναμένεται η συμμετοχή πλήθους κόσμου...


Να τονίσουμε ότι την ίδια μέρα έχει οριστεί και η εκδίκαση της υπόθεσης για τα χρέη της ΠΑΕ προς το ΙΚΑ που είχε ανακύψει λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε ότι τόσο ο πρώην δήμαρχος Γιαννιτσών κ. Νίκος Παπανικολάου, όσο και ο νυν δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος Γρηγόρης, είχαν δεσμευτεί σε παλαιότερη γενική συνέλευση της ομάδας ότι θα συνδράμουν καλύπτοντας αυτά τα χρέη. Μάλιστα αντιδήμαρχος του δήμου Πέλλας σε εκείνη την συνέλευση είχε προτείνει τα χρήματα που θα δώσει ο δήμος στην ομάδα να μην πάνε στο ΙΚΑ αλλά σε μεταγραφές καθώς η εκτίμηση η οποία είχε κάνει ήταν πως με το υπάρχον υλικό η ομάδα δεν έχει μέλλον στο πρωτάθλημα (οι εκφράσεις ήταν κάπως πιο απαξιωτικές προς τους παίχτες αλλά για λόγους ευπρέπειας αποφεύγουμε να τις αναδημοσιεύσουμε αυτολεξεί). Ωστόσο όμως τα γεγονότα διέψευσαν τον κ. αντιδήμαρχο μιας και 3 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρώτου γύρου, η ομάδα των Γιαννιτσών έχοντας πραγματοποιήσει μία αξιοζήλευτη πορεία στο πρωτάθλημα, φιγουράρουν στην 5η θέση και δείχνουν να εξασφαλίζουν σχετικά νωρίς την παραμονή τους στην κατηγορία.

3 σχόλια:

  1. Organomeno sxedio me arximastora tous Nousikirou - Kougia - Delioridi
    gia na konomisoun kai na svisoun istoria xronon tis omadas kai tis polis
    Giati na exoun ta Giannitsa omada stin B' Ethniki ??
    Edessaioi lamogia kai exthroi ton Giannitson tha sas gam...me an tolmisete na poulisete tin Anagenisi. AYTO DEN THA PERASEI !!!!!!!!
    NOUSIKIROU MIN TOLMISEIS NA PATISEIS TO PODI SOU STIN POLI !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο στημένος μπορεί να είσαι ρε συ φίλε. Αν γνώριζες καλά τα πράγματα, θα ήξερες ότι ο Νουσυκήρου στον οποίο με τόσο ευκολία τα χώνεις, ήταν αυτός ο οποίος έβαλε το χεράκι του το καλοκαίρι ώστε να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την εγγυητική και να ανέβει κατηγορία. Και λες ότι τώρα προσπαθεί να την διαλύσει για να οικονομίσει? Πολύ μεγάλη φαντασία έχεις φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΝΏΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ; ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΤΙ ΕΔΩΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή