Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ύποπτα σενάρια συγχώνευσης Αναγέννησης Γιαννιτσών και ΑΕΚ

Οργιάζουν οι φήμες σε αθλητικά διαδικτυακά ΜΜΕ για αγορά του ΑΦΜ της Αναγέννησης Γιαννιτσών από την ΑΕΚ προκειμένου η τελευταία να δώσει μία λύση στο οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκετε καθώς με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει να διαγράψει τα χρέη που έχει προς τους πιστωτές της. Πολλά από αυτά (τα ΜΜΕ) μάλιστα, φτάνουν στο σημείο να μιλάνε για προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ των δύο διοικήσεων φαντάζοντας ως πολύ πιθανό ένα τέτοιο σενάριο.
Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Super League ως ΑΕΚ-Αναγέννηση Γιαννιτσών όπου φυσικά με τον καιρό θα επικρατήσει το ΑΕΚ. Από την άλλη η Αναγέννηση Γιαννιτσών...
...θα μετακομίσει τυπικά στην Αθήνα δηλώνοντας ως έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο. Φυσικά όπως θα καταλάβατε, αν συμβούν όλα τα παραπάνω η ιστορική ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών ουσιαστικά διαλύετε.
Αν και σύμφωνα με το τοπικό αθλητικό site «Ματιές Πέλλας» ο μεγαλομέτοχος της Αναγέννησης κ. Σπύρος Δελιορίδης δηλώνει άγνοια επί του θέματος, ωστόσο, η αναφορά περί ενδεχόμενης φιλολογικής σχετικής κουβέντας, αλλά  και πηγές που θέλουν τον κ. Δελιορίδη να εμφανίζετε σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης με δηλώσεις του τύπου «Εάν μας γίνει μια καλή πρόταση δεν αποκλείεται να την δεχτούμε» δημιουργεί εύλογα την ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων της πόλης των Γιαννιτσών για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας.
Πηγές από την Αθήνα θέλουν πάντως να μην υφίσταται ποτέ τέτοιο σενάριο μεταξύ της ΑΕΚ και της Αναγέννησης και ότι όλα γίνονται από την πλευρά της αθηναϊκής ομάδας προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να πιέσει κάποιες ομάδες από το λεκανοπέδιο της Αττικής με τις οποίες βρίσκετε σε παρόμοιες συζητήσεις.
Όπως και να έχει πάντως, και μόνο που φτάσαμε να συζητάμε ένα τέτοιο σενάριο, ακόμα και ανυπόστατο να είναι, δεν παύει να δημιουργεί αρνητικό κλήμα τόσο στους φιλάθλους, όσο και στην ίδια την ομάδα σε μία περίοδο μάλιστα που δείχνει να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της Football League έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής μία πάρα πολύ καλή πορεία και που βάση του νεανικού ρόστερ το οποίο διαθέτει με παίχτες κυρίως από τις γύρο περιοχές των Γιαννιτσών, έχει δημιουργήσει προσδοκίες για την παρουσία της στο μέλλον στις επαγγελματικές κατηγορίες.

3 σχόλια:

  1. Για πιο κόσμο μιλάμε βρε παιδιά? τρεις και ο κούκος κάθε φορά που παίζει η ομάδα στα Γιαννιτσά. Είναι ντροπή για την πόλη μας, μετα απο 18 χρόνια να είσαι ξανά στην Β Εθνική και να κόβεις λιγότερα εισιτήρια από ότι έκοβες όταν ήσουν Δ Εθνική. Δεν θα γίνει η Αναγέννηση ποτέ Παναιτωλικός......γιατί δεν έχει κόσμο και καλά κάνουν....αν το κάνουν, να σκέφτονται να την κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου Γιαννιτσιώτη. Δεδομένο της κρίσης που επικρατεί όχι ότι είμαι ευχαριστημένος αλλά σίγουρα μαζεύαμε και μαζεύουμε πολλές φορές περισσότερο κόσμο από κάποιες ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η καθε ομαδα εχει την ιστορια τησ και τον κοσμο τησ οχι στισ συγχωνευσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή