Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Δηλώσεις προπονητών μετά την νίκη της Αναγέννησης επί της Καλλονής

Αμέσως μετά το τέλος την αναμέτρησης Αναγέννησης Γιαννιτσών και Καλλονής που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Πέλλας με σκορ 2-1, οι δύο τεχνικοί των ομάδων δήλωσαν τα εξής:...


Λουτσιάνο (προπονητής Καλλονής): Συγχαρητήρια για την Αναγέννηση για την καλή πορεία που κάνει, χαίρομαι πραγματικά που βλέπω νεανικές ομάδες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί, στο 2ο ήμασταν καλύτεροι και αν είχαμε τέτοια παρουσία σε όλο τον αγώνα θα είχαμε μεγαλύτερη τύχη. Στο ποδόσφαιρο όλα μετρούν, οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και με 2 στημένες φάσεις κόρνερ δεχτήκαμε 2 γκολ. Όταν πετυχαίνεις 2 γκολ στο γήπεδο σου τότε πρέπει να κερδίζεις.
 
Μπαξεβάνος (προπονητής Αναγέννησης):  Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στο Λουτσιάνο καις την ομάδα του. Η Καλλονή έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Για το παιχνίδι μπορώ να πω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο μας μέχρι  στιγμής στο πρωτάθλημα, ως συνήθως είμαστε καλύτεροι στο 2ο λόγω απειρίας μπαίνουμε μουδιασμένα , άλλα σήμερα το σκηνικό άλλαξε, στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν  μια που διαθέτουν αξιόλογους έμπειρους παίκτες  , εμείς κλείσαμε τους χώρους  και πήραμε το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε, έχοντας  ένα δύσκολο πρόγραμμα και δεν έχουμε πολυτέλεια να ξεκουράσουμε παίκτες. Αφιερώνω την νίκη στο ποδοσφαιριστή μας Παπαδόπουλο που φεύγει φαντάρος, Στόχος μας είναι μόνο η παραμονή και τίποτα άλλο.

Πηγή  matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου