Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά στο Μελίσσι-Γιαννιτσών

Ο παράνομος οπλισμός δεν ήταν το μόνο εύρημα που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Γιαννιτσών στα σπίτια πέντε ανδρών στο χωριό Μελίσσι της Πέλλας… Βρήκαν, ακόμη ναρκωτικά αλλά και μια σειρά από τιμαλφή και εργαλεία που πιθανότατα προέρχονται από διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή!
    
Σε βάρος των πέντε υπόπτων ηλικίας από 24 έως 58 χρόνων σχηματίστηκε δικογραφία κατ’ αρχήν για την παράνομη οπλοκατοχή, αφού στα σπίτια τους κατασχέθηκαν...

...ένα περίστροφο κρότου –λάμψης, δυο πιστόλια των 8 mm, μια αυτόματη καραμπίνα με προσαρμοσμένη διόπτρα, τρεις γεμιστήρες και 63 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων. Ένας κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών αφού στο σπίτι του όπου και 18 ναρκωτικά χάπια, ενώ σε βάρος ενός 25χρονου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση.
    
Όμως, ενώ οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών, η έρευνα συνεχίζεται καθώς δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους δεκάδες χρυσαφικά και κοσμήματα, ένα αλυσοπρίονο και ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, που εξετάζεται αν αποτελούν προϊόντα κλοπών.
 

Πηγή  protothema.gr

2 σχόλια:

  1. Τι λέτε ρε παιδιά;;Και εμείς στο Μελίσσι γιατί δεν ξέρουμε τίποτα?? Εντύπωση μου κάνει το "Έλληνες".. μήπως ήταν γύφτοι και μπερδεύεστε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και η πηγή του συγκεκριμένου ρεπορτάζ είναι ξένη και η οποία αναγράφεται στο τέλος, ωστόσο θεωρούμε εύστοχη την παρατήρησή σας και για αυτό τον λόγο προχωρήσαμε σε αλλαγή του επίμαχου σημείου του οποίου αναφέρεστε.
    Ευχαριστούμε για την ενεργή συμμετοχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή