Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Σαν σήμερα θα δημοπρατούνταν ο δρόμος Χαλκηδόνα-Γιαννιτσά!

Σαν σήμερα ήταν προγραμματισμένο να δημοπρατηθεί το έργο που θα έβγαζε την Πέλλα από την απομόνωση και θα γλίτωνε τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων που θυσιάστηκαν σε έναν από τους πιο επικίνδυνους οδικούς άξονες της πατρίδας μας.Σαν σήμερα.....Όμως,η δημοπράτηση που οι, πάσης φύσεως, Νομάρχες,βουλευτές,υπουργοί και τόσοι άλλοι πετυχημένοι παραμυθάδες που πέρασαν απο αυτό το κακόμοιρο και άτυχο τόπο υποσχέθηκαν....και πάλι δεν έγινε!!Που είναι ο περιφερειάρχης Ψωμιάδης;;;Ο νομάρχης (Αντιπεριφεριάρχης) Θοδωρίδης που είναι;;Σε ποια εκδήλωση φωτογραφίζεται σήμερα περιχαρής;;Φωνάξαμε λίγο,βγάλαμε μια αράδα δελτία τύπου ,δώσαμε και
καμιά συνεντευξούλα σε κάποιο αρεστό και φιλικό μέσο και καθαρίσαμε;;Μάλλον έτσι θα σκέφτονται δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

6 σχόλια:

  1. Που είναι ο Καρασμάνης?? σε ποιο καφενείο?? Α ξέχασα σύμφωνα με το blog σας είναι ο μόνος που αγωνίζεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pros adiabasto 10 kai 47Q pigene file sto grafeio toy na deis poy einai o karasmanis an aporeis. a tora! mas ta eprixes!. esu mexri tora den diabases kanena deltio toy gia na deis ti pigene na ginei kai ti apetrpse o karasmanis.
      Ante na diabaseis!!!! kai meta mila!!!

      Διαγραφή
  2. Me ta deltia tupou kala ta paei!! To exoume ksanapei oti to grafeio typou tou douleuei uperwries gia na mporei na apantaei se ola ta blog ana pasa stigmh!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ ΝΑΙ, ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΙΣΩ. ΠΟΛΥ ΧΟΛΗ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΑΚΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΩΡΟΔΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΟΛΟ ΓΛΥΚΑ.

      Διαγραφή
  3. όλη η ευθήνη βαρύνει τον τουριστα θοδωρίδη.είναι μόνο για τα πανυγήρια το ατομο.ξερει να διοριζει το γιο του στην νομαρχία και μόνο αυτό.και τωρα ο απιθανος θελει να κατεβει και για δημαρχος.ρε Σταμκο και παλι Στάμκο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Σωστός 10 και 47 θα ήσουν αν ρωτούσες που είναι Τζαμτζής, η Τζάκρη, ο Σταμενίτης. Και να ζητήσεις να κάνουν δήλωση συγγνώμης γιαυτό που είδαμε στην τηλεόραση Πέλλα στη συνεδρίαση όπου λέγανε ότι το έργο ήταν μη ώριμο και καλώς φύγανε τα 120 εκ. και πήγαν αλλού. Τον δε Καρασμάνη να του πεις καλές και άριστες οι πράξεις για ο έργο και να τον ρωτήσεις τι θα κάνει από δω και πέρα.
    Διαφορετικά έχεις προκατάληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή