Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ατυχία και επόπτης στέρησαν την πρόκριση στην Αναγέννηση Γιαννιτσών



Με ένα γκολ που «άδικα» δεν μέτρησε η Αναγέννηση αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου καθώς έχασε από μία κατώτερη αγωνιστικά Νίκη Βόλου με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Τάντιτς με σουτ στο 98ο λεπτό της αναμέτρησης.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης το οποίο έκρινε και το αποτέλεσμα σημειώθηκε μάλιστα κόντρα στην ροή του αγώνα καθώς η ομάδα των Γιαννιτσών είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες μέχρι εκείνη την ώρα για να ανοίξει πρώτη το σκορ. Μετά το γκολ, πίεσε ακόμα περισσότερο τον αντίπαλο για την ισοφάρηση. Γκολ το οποίο ήρθε στις καθυστερήσεις (95ο λεπτό)...
με σουτ του Σερέτη το οποίο ο Καρατζάς της Νίκης Βόλου απέκρουσε μέσα από την εστία, όμως ο διαιτητής Καραλιόλιος συμβουλευόμενος τον βοηθό του Κουτζιακουτζίδη έδειξε «παίζετε". Μία απόφαση η οποία δεν άλλαξε παρά την «πολιορκία» που δέχτηκαν αυτός και ο βοηθός του από παίχτες και παράγοντες της Αναγέννησης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ρίγκος (Γρεβενών), Κουτζιακουτζίδης (Κοζάνης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σερέτης, Τσιάμης, Χατζόγλου, Σπαθάρας - Ριζογιάννης, Σκούφαλης, Βούρας

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Νίκος Παναγιωτίδης): Λαμπάκης, Σκέμπης, Τσιάμης, Σπαθάρας, Χατζόγλου, Σερέτης, Ιορδανίδης, Φελίπε (73' Καρακάσογλου), Στεργίδης, Στεφανίδης, Φάμπιο.
Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Βούρας, Ψιάνος, Μήτσης, Βέρτζος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Τάσιτς (13' λ.τ Χάμος), Πουρτουλίδης (86' Καρατζάς), Σκούφαλης, Γιάκομπ (63' Φλίγκος), Τάντιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου