Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Επίσκεψη δημάρχου Σκύδρας στον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας για τα μέτρα φύλαξης των γεωτρήσεων



Τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ.Ιωάννη Ζαχαρόπουλο επισκέφθηκε στο γραφείο του στην Έδεσσα την Τρίτη 30.10.2012 ο Δήμαρχος Σκύδρας κ.Γιώργος Χοΐδης.
            Σκοπός της επίσκεψης ήταν:  α) η ενημέρωση για τα μέτρα φύλαξης και προστασίας των εγκαταστάσεων των αρδευτικών γεωτρήσεων που θα λάβει ο Δήμος Σκύδρας στη διοικητική του περιφέρεια β) η κατάθεση αιτήματος για συνδρομή της Αστυνομίας προς την κατεύθυνση αυτή.
            Κατά την παρελθούσα αρδευτική περίοδο, ειδικά, αλλά και στις προηγούμενες, επιτήδειοι έκλεψαν το μεγαλύτερο τμήμα του ηλεκτρονικού, ηλεκτρολογικού και λοιπού εξοπλισμού των αρδευτικών εγκαταστάσεων...
προκαλώντας μαζί με τις δολιοφθορές μεγάλη οικονομική ζημιά και τεράστια προβλήματα και δυσλειτουργίες στην ομαλή άρδευση των καλλιεργειών της περιοχής. Τότε, μάλιστα, ο Δήμος είχε αποστείλει αρμοδίως αντίστοιχη επιστολή.
            Τώρα,  λοιπόν,  και προκειμένου ν΄αποφευχθεί η επανάληψη του απαράδεκτου αυτού φαινομένου ο Δήμος Σκύδρας έχει σχεδιάσει με την υποστήριξη των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων και με ιδιωτική εταιρία φύλαξης να περιφρουρήσει και να προστατεύσει τα ανωτέρω περιουσιακά στοιχεία αλλά και τις αγροτικές καλλιέργειες εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη άρδευσή τους.
Τα παραπάνω υπογράμμισε ο Δήμαρχος ζητώντας παράλληλα από τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας τη συνδρομή και συνεργασία της Αστυνομίας.
Η απάντηση και η ανταπόκριση του Αστυνομικού Διευθυντή ήταν άμεση και θετική.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης: ο Διοικητής του Α.Τ.Σκύδρας  κ.Δημήτρης Γεωργίτσας, ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Κωστόπουλος και ο Συμπαραστάτης του Δημότη κ.Ευστάθιος Παλτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου