Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ του Ε.Ο.Γ « Η ΠΕΛΛΑ»



Το Νεοεκλεγέν Δ.Σ του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γιαννιτσών «Η ΠΕΛΛΑ», που προέκυψε από τις εκλογές της 3ης Φεβρουαρίου 2013, συνεδρίασε στις 11-02-2013 για την κατανομή αξιωμάτων των μελών του.
    Μετά από συζήτηση και μυστική ψηφοφορία η κατανομή έχει ως εξής: Πρόεδρος: Γεώργιος Δόντσιος, Αντιπρόεδρος και Έφορος υλικού: Γεώργιος Τσεπέλης, Γεν.Γραμματέας: Μαρία Τσιβρανίδου, Ταμίας: Κατερίνα Σόφτση, Έφορος Καλλιτεχνικού και βιβλιοθήκης: Λεμονιά Χρυσανθίδου, Έφορος εκδρομών και Δημοσίων Σχέσεων: Βικτωρία Δεβεντζή, Μέλος: Ιωάννης Καραϊτσης.

7 σχόλια:

  1. Καλά αυτόν ψηφίσατε για πρόεδρο,? εδω στην χορωδία ήταν πρόεδρος και κόντεψε να τη διαλύσει . Να τον χαίρεστε παντως λυπάμαι πολύ για τον σύλλογο του άξιζε κάτι καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη δημοτική χορωδία στα τρία χρόνια προεδρίας του κ. Δόντσιου, έγιναν 50 στολές στου χορωδούς , τρία ταξίδια εξωτερικού (Γερμανία,Ιταλία,Ρουμανία όλα 7ήμερα και άψογα οργανωμένα),εμφανίσεις σε πόλεις του εσωτερικού, οι περισσότερες με διανυκτέρευση, χοροί, εκδηλώσεις που γινόταν το αδιαχώρητο. Βέβαια είχε άψογη συνεργασία με τους μαέστρους και απολάμβανε την εμπιστοσύνη του δήμου και της περιφέρειας ώστε να του παρέχουν την όποια βοήθεια για να γίνουν όλα αυτά.Τώρα εσύ αν ήσουν παράφωνος/η και πήρες πόδι από την χορωδία, έχεις την ευκαιρία να μάθεις χορό, αν κι εκεί αποδειχθείς άχρηστος/η τότε πάλι θα λες τα ίδια!
    Εμείς που τον ψηφίσαμε ξέραμε πολύ καλά τι κάναμε. Όσο γι σένα, να λυπάσαι για αυτά που δεν μπορείς να ζήσεις και φθονείς αυτούς που τ΄απολαμβάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μερικοί άνθρωποι θέλουν να τους φωνάζουν ΠΡΟΕΔΡΕ και ας είναι όπου βρουν.........................το αξίζουν όμως ? θα δουμε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΖΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ;;;;;;;;;;;;Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ...........ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΩΠΟΥ ΝΑ΄ΝΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πήγε η χορωδία τρία ταξίδια στο εξωτερικό 7 ήμερα με τη άψογη συνεργασία του δήμου ? αρε τί πληρώνουμε τώρα... τα καπρίτσια των προέδρων των χορωδιών ....και το παινέυεσε κιόλας .... γι αυτό η ελλαδα έφτασε εδω που εφτασε ..λυπάμαι πολύ .
    ενας σημερινός άνεργος λόγω κρίσης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι σύλλογοι όταν κάνουν ταξίδια εντός και εκτός δεν είναι αναψυχής, καθημερινά δίνουν παραστάσεις και προβάλλουν τον τόπο τους. Η συνεισφορά των αρχόντων μας, αποτελείται από διαφημιστικά βιβλία και φυλλάδια της περιοχής όπως και αναμνηστικές πλακέτες για ανταλλαγή των προσκεκλημένων συλλόγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 8:44 ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΤΥ
    ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΟΥΤΕ
    ΣΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ .
    ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ
    ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΞΕΡΩ ΔΩΣΑΝΕ 5 ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΕ
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
    ΜΑΣ. ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ .ΚΑΙ ΚΛΕΓΑΝΕ ΟΛΟΙ
    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΤΟ "ΜΗ
    ΜΟΥ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΑ
    ΞΕΝΑ". ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ
    ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή