Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Απεργιακή Συγκέντρωση την Τρίτη 16/7 από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Γιαννιτσών



Χωρίς αιδώ και αναστολές το μνημονιακό -δίπολο - ΠΑΣΟΚ - ΝΔ εξαντλεί τα όποια αποθέματα δημοκρατίας υπήρχαν και με βαρβαρότητα και αυταρχικότητα προχωρεί στην υλοποίηση των υποσχέσεων που έχει δώσει στους τοκογλύφους δανειστές  εφαρμόζοντας  τα μνημονιακά μέτρα με τυφλά και αιφνίδια χτυπήματα σε κλάδους και υπηρεσίες εργαζομένων.
            Μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στον ιδιωτικό τομέα που συνεχίζονται με το κλείσιμο επιχειρήσεων και απολύσεις εργαζομένων, αλλά και την κατάργηση της κυριακάτικη αργίας,   ήρθε η «σειρά» των εργαζόμενων της ΕΡΤ, της υγείας, της παιδείας, των ΔΕΚΟ ,της τοπική αυτοδιοίκηση και ο κατάλογος δεν κλείνει …

Αντιληφθείτε τι κάνετε και που οδηγείτε την χώρα και τους εργαζόμενους με το νέο πολυνομοσχέδιο κύριοι της κυβέρνησης!

Δεν έχουμε άλλο περιθώριο, αφού ρημάχτηκε η εργασία στον ιδιωτικό τομέα, τώρα στραγγαλίζετε και τον δημόσιο τομέα και κάθε ίχνος κοινωνικού κράτους .
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τους φέρατε στα όρια της εξαθλίωσης.
Ανάπτυξη με απολύσεις και λουκέτα στην αγορά δεν γίνεται, δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να δώσετε λύσεις στο πρόβλημα της πραγματικής οικονομίας και αρκείστε σε  μπαλώματα και στραγγαλισμό των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί τώρα ακόμη πιο δυνατά, αφού βλέπουμε να εφαρμόζονται ακόμα πιο απαράδεκτες αντεργατικές πολιτικές. 


Το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών συμμετέχει στην 24ωρη Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για  την Τρίτη 16 Ιούλη 2013   ώρα 11.00πμ και καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους καθώς και όλη την κοινωνία να συμμετέχουμε όλοι μαζί.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΩΡΑ 11.00πμ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου