Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Απόφαση Απεργιακής Συνέλευσης Εργαζομένων Δήμου Πέλλας 8-9 Ιουλίου 2013



Εμείς οι εργαζόμενοι του Δήμου Πέλλας δηλώνουμε την οργή μας για τις αναγγελθείσες απολύσεις κύρια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι απολύσεις αυτές δεν θα προσφέρουν καμία οικονομία και ούτε θα βοηθήσουν την επίλυση των δημοσιονομικών προβλημάτων. Οι απολύσεις οδηγούν στην πλήρη διάλυση  των Ο.Τ.Α. οι οποίοι εγκαταλείπονται κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού. Εάν παρατηρούνται προβλήματα και δυσλειτουργίες η λύση είναι ορθολογική εσωτερική αναδιάρθωση χωρίς απολύσεις με στόχο την αποτελεσματικότητα και όχι την συντήρηση πελατειακών σχέσεων...

Καθημερινά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την προπαγάνδα των ΜΜΕ τα οποία καθημερινά κατασυκοφαντούν το δημόσιο με εμφανή στόχο την εκχώρηση σε ιδιωτικά συμφέροντα δημόσιων αγαθών και δομών.
Καλούμε την κοινωνία, η οποία πλήττεται καθημερινά από την κρίση, να συμπαραταχθεί στον αγώνα για την ανατροπή των αδιέξοδων πολιτικών του μνημονίου.
Καλούμε τους αιρετούς εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αντισταθούν στην σύνθλιψη των δήμων ειδάλλως θα καταλήξουν να υπηρετούν θεσμούς φαντάσματα.
Καλούμε τους βουλευτές να ανακόψουν την συνταγματική εκτροπή και να φερθούν ως εκπρόσωποι του ελληνικού λαού και όχι ως δήμιους του.
Καλούμε την Διοίκηση της ΠΟΕ- ΟΤΑ να προβεί σε προκήρυξη γενικής απεργίας διαρκείας σε όλες τις δομές των δήμων με παράλληλη εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών..
Δηλώνουμε ότι αυτήν την στιγμή ως τμήμα του ελληνικού λαού θα υπερασπίσουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα και τις δημοκρατικές ελευθερίες.

Η
Απεργιακή Συνέλευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου