Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Απαλλαγή της Αναγέννησης Γιαννιτσών για τα «στημένα»



Στην… αθώωση των ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών και Πιερικός για τις κατηγορίες χειραγώγησης αναμέτρησης της Football League προχώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της λίγκας.
Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες ήταν στον φάκελο που απέστειλε η UEFA προς την ΕΠΟ για φερόμενα ως χειραγωγημένα ματς του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα, οι «κυανόλευκοι» αντιμετώπιζαν ανάλογες κατηγορίες και για τον αγώνα με την Καλλονή.

Ωστόσο, η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League και Football League 2 απήλλαξε τις δύο ΠΑΕ από τις κατηγορίες. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση, αναφέρεται:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, από την αποδιδόμενη σε αυτές πειθαρχική παράβαση, για το μεταξύ τους αγώνα στις 15.05.2013.
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, από την αποδιδόμενη σε βάρος της κατηγορία (ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ, 22.05.2013)».
onsports.gr

10 σχόλια:

  1. ..πότε επιτέλους θα σας ξεβράσει το σύστημα;;;;;; να καθαρίσει ο τόπος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πλακα ειναι οτι ολοι εμεις που μενουμε στα Γιαννιτσα τα ξερουμε, γιατι τα λενε αυτοι που τα κανουνε (και μαλιστα με περιφανεια). Τωρα αν οι οποιεσδηποτε επιτροπες κοιμουνται (η θελουν να κοιμουνται) ειναι ακομα ενα δειγμα της σαπιλας αυτης της χωρας. Το μεγαλο λαθος που κανουμε εμεις ειναι που ασχολουμαστε ακομη μαζι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το να μην ασχολούμαστε είναι ακόμα μεγαλύτερο λάθος! μήπως πρέπει να τους πάρουμε με τις πέτρες;;;

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ!! ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ 5 ΨΗΦΟΥΣ ΚΙ ΓΙΑ ..ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βγήκε και είπε στην συνέλευση να ξαμολυθούμε να κάνουμε νέα μέλη!! για φαντάσου: 5000 μέλη( λέμε τώρα) από 10 ευρώ, νάτα 50 χιλιαρικάκια ... και να τα δώσουμε σε ποιόν ρε παιδιά .. σε ποιόν.. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ!!!!...ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ;;;;ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΈΛΑ;;; ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ;;;; Ε Λ Ε Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧ@@@@@@@@@ΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι αλλά του δίνει το Δ Η Μ Α Ρ Χ Ε Ι Ο για τις συνελεύσεις του! ρε ουστ απο ΄κει..να τον σουτάρει εντελώς !! ορκίστηκε και στα παιδιά του τρομάρα του!!!!!!!! ο αθεόφοβος ! αρε γιαννιτσά αυτό σας αξίζει τελικά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. .ΓΙΑ ΡΩΤΆΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΣΟ ΠΛΕΥΡΑ..ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ!! ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ.. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΡΩΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΆΡΕΙ ΟΠΟΊΟΣ ΤΟ ΖΗΤΉΣΕΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΛΕΦΤΆ ΌΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΠΉΡΕ.Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΜΕΊΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΣΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΜΑΣ ΜΑΓΚΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εξω απο το δημαρχειο.να κάνουν συνέλευση στα καφενεία με τους χιμπατζήδες τους να χοροπηδανε από εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή