Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Εφτάχρονος έστειλε γράμμα στη NASA! (ΦΩΤΟ)



Τη μεγάλη απόφαση να στείλει γράμμα στην NASA για να τους δηλώσει ότι θέλει να ταξιδέψει στον Άρη, πήρε και πραγματοποίησε ο 7χρονος Dexter. Μετά από λίγες ημέρες, προς μεγάλη έκπληξη του 7χρονου, το Γραφείο Επικοινωνιών της NASA του απάντησε: «Αγαπητή NASA,» έγραφε ο Dexter. «Έχω ακούσει ότι θα στείλετε δύο άτομα στον Άρη και θα ήθελα να έρθω, αλλά είμαι μόνο 7 και μισό».
Από την πλευρά του το γραφείο Επικοινωνιών της NASA έστειλε στον μικρό μια επιστολή ενθαρρύνοντας τον να ακολουθήσει τα όνειρά του. Μέσα στην επιστολή βρίσκονταν περισσότερες πληροφορίες για τον Άρη, σήματα και φωτογραφίες, τα οποία η μαμά του Dexter δημοσίευσε στο Reddit.

«Η πρώτη του αντίδραση μόλις είδε ότι του έχει έρθει απάντηση από την NASA ήταν σοκ. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η NASA όχι μόνο του απάντησε αλλά του έστειλε και ολόκληρο υλικό για να μελετήσει. Στην συνέχεια ο Dexter, άνοιξε το πακέτο προσεχτικά και διάβασε το απαντητικό γράμμα δυνατά. Έπειτα, κοίταξε τις φωτογραφίες και τις τακτοποίησε στο δωμάτιό του. Λατρεύει τα μαθηματικά και τη φυσική»δήλωσε στη Huffington Post η περήφανη μητέρα για τον 7χρονο Dexter.





paraskinio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου