Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Επιστολή Δημοτικών Αστυνομικών και Σχολικών Φυλάκων προς τους συνδημότες της Πέλλας


Σήμερα Τετάρτη 6 μέρες μετά την ανακοίνωση του ξαφνικού θανάτου στους δήμους όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου αλληλέγυοι προχωρήσαμε σε ολιγοωρη κατάληψη κάθε δημοτικού κτηρίου ενημερώνοντας παράλληλα τους πολίτες για τους πραγματικούς στόχους των απολύσεων. Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να διαδώσουν το κείμενο μας και τους περιμένουμε μαζί να ανατρέψουμε τα αδιέξοδα που δημιουργούν οι τιμωρητικές επιταγές των μνημονίων:


Αγαπητέ συνδημότη του Δ. Πέλλας......ναι, σε σένα απευθύνομαι...σε σένα που βλέπεις τα όνειρά σου να γίνονται κομμάτια μέρα την μέρα...,.οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής να λεηλατούνται........τα παιδιά σου να φεύγουν στο εξωτερικό για να μπορέσουν απλά να ζήσουν...
Εκείνοι που μας φθασανε εδώ, εκείνοι μας κυβερνάνε και πάλι... Αυτή την φορά είναι χειρότεροι...
Σου φυτέψανε το μίσος, απέναντι σε όποιον εργάζεται αντί να σου βρουν δουλεία. Κόβουν μονίμως με διαφόρους τρόπους τα όποια εισοδήματά σου χωρίς να νοιάζονται αν μπορείς να ζήσεις εσύ και η οικογένειά σου. Σε έπεισαν ότι η εξαθλίωση σου δροσίζεται μόνο από το αίμα των άλλων των «προνομιούχων».
Αυτή την φορά, θέλουν να διώξουν τις καθαρίστριες των σχολείων,...δεν είναι απαραίτητο να είναι καθαρές οι αίθουσες....και επειδή θα γκρινιάξεις αργότερα, έχουν έτοιμα τα δικά τους ιδιωτικά συνεργεία καθαρισμού.
Ναι θα φύγουν και οι σχολικοί τροχονόμοι.....τί στο καλό,..τόσο καιρό δεν έμαθε το παιδί σου να περνά τον δρόμο μόνο του ? Αν όχι, δεν πειράζει οι οδηγοί θα προσέχουν.
Να φύγουν και οι σχολικοί φύλακες, έτσι κι αλλιώς αχρείαστοι είναι....  επειδή όμως θα χρειαστεί, υπάρχουν οι δικές τους ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης.
Και τους δημοτικούς αστυνόμους δεν τους θέλουμε,...εξ άλλου μόνο κλήσεις συνήθως κόβουν.  Ας φύγουν, θα ταλαιπωρηθούμε λίγο από τα διπλο-τριπλοπαρκαρισμενα,...θα χάσουμε λίγη ώρα από την δουλειά μας,..θα αργήσουμε να φτάσουμε εκεί που πάμε, θα καταπατήσουμε και ανενόχλητοι τη δημόσια γη,..αλλά δεν πειράζει δε θα τους πληρώνουμε...καλύτερα να πληρώνουμε λίγο παραπάνω τους ημέτερους εργολάβους security που είναι πανέτοιμοι να πάρουν τις θέσεις των δημοτικών αστυνομικών. Τι και αν πέρασαν με ΑΣΕΠ, τι και αν τυγχάνουν ειδικού μορφωτικού επιπέδου και εκπαίδευσης, τι και αν δημιούργησαν έσοδα πολλαπλάσια των μισθών τους (που βέβαια αραχνιάζουν αβεβαίωτα μέσα σε ντουλάπες) είναι αντιπαραγωγικοί δεν δημιουργούν κανένα κέρδος σε εργολάβο εμποδίζουν την δόση!
Τί καλύτερο από μια ιδιωτική κλινική ? Αχρείαστη να ναι μα έχουμε λεφτά να πάμε εμείς και οι δικοί μας αν αρρωστήσουμε. Τί δουλειά έχουμε σε δημόσια νοσοκομεία δωρεάν ? Να φύγουν και οι γιατροί, φτάνει τόσο. Μπορούμε να πάμε και σε άλλη πόλη στην ανάγκη τον πατέρα μας στο καρδιακό επεισόδιο προλαβαίνεις. Βέβαια θα διπλοτριπλοπληρώνεις εισφορές στα ασφαληστρικά ταμεία για να παίζουν οι διοικήσεις τους (ατιμώρητα) τα λεφτά σου σε χρηματιστήρια και ομόλογα.
Και το άλλο με τα σκουπίδια πάλι? Να φύγουν κι αυτοί, ας έρθουν εργολάβοι με ανασφάλιστους ημεδαπούς και αλλοδαπούς. Ας πάρουν τα λεφτά μας κι ας τα στείλουν στην Ελβετία, τί μας πειράζει εμας ΑΝΑΠΤΥΞΗ? Ο κρατικοδίαιτος επιχειρηματίας ξέρει ότι το σκουπίδι  έχει λεφτά να κονομήσει, ας μας χρεώνουν καθε μήνα απο λίγο παραπάνω...κι ας μην τηρούν περιβαλλοντικούς όρους (έχουν λεφτά να λαδώσουν) δεν θα σκάσουμε, ας κάνουν τα βασικά, ας εκβιάζουν την κοινωνία ας φτιάξουν τα μονοπωλιακά τους τραστ με τους φίλους τους νομοθέτες.
Εν τω μεταξύ, δεν χρειαζόμαστε δημόσια ύδρευση, χάλια είναι....έχουμε λεφτά, και θα αγοράζουμε εμφιαλωμένα νερά ακόμα και για το πλυντηριο,απο την ξένη ιδιωτική εταιρεία που θα μας τα πουλάει αφού θα αγοράσει τις εταιρείες ύδρευσης της χώρας. Στην Αγγλία πήγαν 500% πάνω οι λογαριασμοί νερού μέσα σε 4 χρόνια με την ιδιωτικοποίηση. Σιγά τα λεφτά. Με το ζόρι να πιούμε νερό;   Και πού να πάς σε λίγους μήνες στο λογιστήριο του δήμου.!
Αμέσως με χαρά θα σε εξυπηρετήσουν οι ιδιώτες λογιστες ξένης εταιρείας που θ' αναλάβουν τα οικονομικά του δήμου. Αν δεν μπορείς να πληρώσεις, δεν πειράζει,..μιά απλή κατάσχεση, τίποτ' άλλο και δε θα χρωστάς.
...Τον λογαριασμό για όλα τα παραπάνω, φυσικά εμείς θα τον πληρώνουμε, φουσκωμένο κάθε τόσο ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιδιώτη...! Τι λές,...θα πρέπει να τους αφήσουμε να μας φθάσουν σε εκείνο το σημείο χωρίς επιστροφή για να καταλάβουμε τι χάσαμε ; Ελα μαζί μας, πρέπει να φύγουν για να μπορούμε να παλαίψουμε για ενα καλύτερο αυριο για εμας και τα παιδια μας. Μην ξεχνας, δεν είμαστε εχθροί σου, δεν είσαι εχθρός μας... δεν τους χρωσταμε, εκείνοι μας χρωστανε, τις οικονομίες μιας ζωής,..την σύνταξη, τον μισθό, το μεροκάματό μας, τις ζωές μας.  

Με τιμή
Οι οικογένειες     17 δημοτικών αστυνομικών (απλοί αριθμοί)
Οι οικογένειες      13 σχολικών φυλάκων (απλοί αριθμοί)
Τα παιδιά σου
Επιστολή Δημοτικών Αστυνομικών και Σχολικών Φυλάκων προς τους συνδημότες της Πέλλας

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ ???
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!!
    ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΕΣΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ !!!! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή