Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Αυτή είναι η άτυχη γυναίκα που δολοφόνησε 33χρονος Αλβανός στην Πάτρα.



Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της στυγνής δολοφονίας μιας 43χρονης γυναίκας, γνωστής επιχειρηματία στην Πάτρα από έναν 33χρονο αλβανικής καταγωγής στην περιοχή του Ρίου.
Ο δράστης παρουσιάστηκε στις 8.30 το πρωί στην Αστυνομία με βαμμένα τα χέρια από το αίμα και παραδόθηκε λέγοντας πως δολοφόνησε με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της στην περιοχή Μποζαϊτικα.
Σύμφωνα με το thebest.gr, το θύμα είναι η Ναταλία Βουτσινά, ιδιοκτήτρια καφέ στην περιοχή
του Ρίου και ο δράστης είχε σχέση με το κατάστημα της 43χρονης στο οποίο είχε αναλάβει κάποιες εργασίες, ενώ έκανε εργασίες και στην οικία της.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο Αλβανός στο Ρίο, βρήκαν την άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα ενός 10χρονου κοριτσιού, μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της στο Ρίο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι στην πλάτη, στο στήθος, ενώ ο δράστης με το τρίτο χτύπημα της έκοψε την καρωτίδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη Ναταλία Βουτσινά διατηρούσε σχέση με τον γνωστό δημοσιογράφο της Πάτρας και των εκ εκδοτών της εφημερίδας "Κήρυκας" Ανδρέα Βρη.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα ενός παιδιού. Οι αστυνομικοί την βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος, καθώς ο δράστης την χτύπησε με μαχαίρι στον λαιμό.
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο της δολοφονίας είναι σε εξέλιξη καθώς εξετάζονται ακόμη όλα τα ενδεχόμενα του εγκλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου