Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ο πρόεδρος εργαζομένων Δήμου Πέλλας Λ. Αβραμίδης για το Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ



Ο Σύλλογος μας εκπροσωπείται με τρεις συνέδρους στο τακτικό συνέδριο της ΑΔΕΔΥ εκ των τεσσάρων που συνολικά εκπροσωπούν το Νομό επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί το δυναμικότερο σωματείο του Νομού. Οι εργασίες του συνεδρίου κυρίως απασχολούνται σε διαδικαστικά θέματα αλλά και διαπαραταξιακές διαμάχες. Υπήρχαν βέβαια και αρκετές ομιλίες ενδιαφέρουσες αλλά πολλές στιγμές ένιωθα ότι οι ομιλητές ζουν στο 1990. Οι σύνεδροι κατατάσσονται σε ομάδες- παρατάξεις που δίνουν μια σκληρή μάχη για την νομή των θέσεων της ΑΔΕΔΥ.
Η εκλογική διαδικασία που θα ακολουθήσει αύριο απλά θα επιβεβαιώσει τις αποφάσεις- συμφωνίες αρχηγικών ομάδων. Μακάρι η νέα διοίκηση της ΑΔΕΔΥ να είναι εκφραστής της οργής μας και όχι ένας γραφειοκρατικός μηχανισμός επαγγελματιών κομματαρχών.

ο ανεξάρτητος σύνεδρος  

Λευτέρης Αβραμίδης

1 σχόλιο:

  1. Πρόεδρε καλά τα συνέδρια.Τα του οίκου μας θα τα δούμε ποτέ.Γίνεται οργασμός επιλογής προϊσταμένων στους ΟΤΑ όλης της χώρας πλή του Δήμου Πέλλας.Σαν σύλλογος δεν σας ενδιαφέρει που ο δήμος διοικείται ωσαν να πρόκειται για αμπελοχώραφο του παππού μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή