Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Σαρώνει το μπότοξ και στους άντρες!



Ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής Simon Cowell είναι μια από τις πολλές διασημότητες που έχουν παραδεχτεί ότι έχουν «παγώσει» το χρόνο. Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία από τον κόσμο της κοσμετολογίας, το ποσοστό των αντρών που επιλέγουν τις ενέσεις που θα τους απαλλάξουν από τις αντιαισθητικές ρυτίδες έκφρασης, αυξάνεται ραγδαία.
Σύμφωνα μάλιστα με τον ελληνικής καταγωγής πλαστικό χειρουργό Yannis Alexandrides,
ιδιοκτήτη της κλινικής 111 Harley Street στη Βρετανία, οι επισκέψεις πελατών του έχουν αυξηθεί κατά 25% εντός του τρέχοντος έτους.
«Οι άντρες συνήθιζαν κατά το παρελθόν να κλείνουν ραντεβού είτε πολύ νωρίς το πρωί, είτε πολύ αργά το βράδυ προκειμένου να αποφύγουν την επαφή με τους άλλους ασθενείς κατά τη διάρκεια της αναμονής», εξηγεί ο γιατρός.
«Υπήρχε ο φόβος του στιγματισμού που συνοδεύει μια επίσκεψη σε πλαστικό χειρουργό», συμπληρώνει ο δόκτορ Alexandrides ο οποίος τώρα αναφέρει ότι πλέον οι άντρες τον επισκέπτονται κατά τη διάρκεια της μέρας χωρίς φόβο αλλά με ...πάθος: «Ερχονται ακόμα και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος από τη δουλειά! Εκτός από το μπότοξ μάλιστα, επιλέγουν μέχρι και μια ολοκληρωμένη θεραπεία αντιγήρανσης με λέιζερ».
Οι απαιτήσεις για μη χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις αυξάνονται κατά την περίοδο των γιορτών, όπως τον μήνα Δεκέμβριο. «Θέλουν κατά τη διάρκεια των διακοπών να μοιάζουν πιο χαλαροί και φρέσκοι, αναζητώντας ένα όσο το δυνατόν φυσικότερο αποτέλεσμα», καταλήγει ο γιατρός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου