Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Σκληρή ανακοίνωση-Καταγγελία του Μ.Αλέξανδρου Δροσερού κατά του διαιτητή κ. Χρήστου Παναγιωτίδη



Ο λεγόμενος "Διαιτητής" του Σ.Δ.Ν.Πέλλας Χρήστος Παναγιωτίδης θα πρέπει από σήμερα κιόλας να "κρεμάσει" τη σφυρίχτρα του αν θέλει να λέγεται άνθρωπος. Διότι δεν γίνεται μία φανερά ανώτερη αγωνιστικά ομάδα όπως ήταν ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δροσερού στον αγώνα με την ΔΟΞΑ Π.Μυλοτόπου να την οδηγεί ετσιθελικά στην ήττα καταστρατηγώντας κάθε έννοια των κανονισμών αθλοπαιδιών. Διότι δεν γίνεται όταν το σκορ είναι 1-0, να δίνεις πέναλτυ ανύπαρκτο υπέρ του Π.Μυλοτόπου...
β) όταν το σκορ ήταν 2-3 υπέρ του Π.Μυλοτόπου η ομάδα του Δροσερού πέτυχε τέρμα ισοφαρίζοντας αλλά παίκτης της ομάδα του Π.Μυλοτόπου έβγαλε τη μπάλα μέσα από την γραμμή με το χέρι και ο Παναγιωτίδης δεν έδωσε ούτε γκολ, ούτε πέναλτι. Επίσης όταν έγινε το 2-4, δύο παίκτες του Μυλοτόπου ήταν σε θέση οφ-σάιντ. Μόνο μία λέξη του αξίζει: N T Ρ Ο Π Η. Αποτελεί το όνειδος της τοπικής διαιτησίας όπως επίσης και αυτοί που ορίζουν τοιούτου είδους "διαιτητές" εργαλεία. Εδώ και τώρα πρέπει να αναλάβει αρχιαδιαιτητής ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΑΡΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ένας μορφωμένος και καταξιωμένος τόσο διαιτητικά όσο και στον επαγγελματικό τομέα για να περισώσει ότι είναι δυνατόν να περισωθεί.
Εμείς σαν Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά από ότι φαίνεται δεν χρειάζεται μόνο αυτό για να πρωταγωνιστήσεις. Πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη και να ελέγχεις το παρασκήνιο, το οποίο στον χθεσινό αγώνα ΔΡΟΣΕΡΟΥ-Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ διά των αποφάσεων του Παναγωτίδη, εξετέθη ανεπανόρθωτα, οδηγώντας μία φανερά ανώτερη ομάδα σε αναγκαστική ήττα βάσει ειλημμένων αποφάσεων άνωθεν και συμφωνιών κάτω από το τραπέζι.
Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας γιατί έδειξαν τη θέληση και τη δύναμη να προσπαθήσουν να ανατρέψουν τη σε βάρος τους διαμορφούμενη κατάσταση αλλά δυστυχώς πάντα υπάρχουν ανθρωπάρια θρασύδειλα σαν τον Παναγιωτίδη δούλοι του παρασκηνίου για να σου κλέβουν τη "μπουκιά" από το στόμα.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΡΟΣΕΡΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ Ν. ΑΝΔΡΕΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

8 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΛΑΚΡΟ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Π.Μυλότοπος φέτος επιστράτευσε το χειρότερο μέσο για την άνοδό του στην Α Κατηγορία.Την διαιτησία.Μόνο έτσι μπορεί γιατί 1ον Ομάδα δεν είχε ποτέ ούτε έχει, είναι ένα κλασικό σκορποχώρι, και 2ον αυτοί που έχουν το τιμόνι της ομάδος είναι Διαιτητές και εν ενεργεία και μη εν ενεργεία.Μάλλον πέρυσι τους έβαλαν χέρι γιατί αυτός που φαινόταν για Πρόεδρος έπαιζε κανονικά διαιτητής, και φέτος έβαλαν ένα άσχετο παιδάριο (πάλι αυτοί κάνουν κουμάντο), που νομίζει ότι κάτι κάνει και ότι είναι ο Σωτήρας της ομάδος.Αλλά το βασικό τους είναι η Διαιτησία.Ακόμη κι αυτό το παιδάριο που ανέφερα ήταν διαιτητής. Αυτή είναι η κατάντια του Π.Μυλοτόπου και φυσικά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Όλοι απομακρύνθηκαν από την ομάδα του χωριού τους εξ αιτίας αυτών, και απέσυραν τα παιδάκια από την παιδική ομάδα και μάλιστα πολλοί τα πάνε σε άλλα χωριά. Διασταυρώστε τα αυτά που σας λέω και θα δείτε ότι έτσι είναι. Εκεί στην ΕΠΣ να ξυπνήσουν επιτέλους ή να σταματήσουν να φέρονται μόνο με ψήφους ομάδων γιατί ο εκβιασμός είναι μεγάλος. Έχει δίκαιο το Δροσερό σε καμία περίπτωση το σκόρ δεν είναι αληθινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. loipon magako gia xalarwse ligo katarxas..1on stamata na skorpas sykofantiesss eis baros tou paliou,,,,(kai an eisai toso magas kai nomizeis oti exeis dikio pesta ME TO ONOMATAKI SOU OXI SAN ANWNYMOS)se prokalw anoixta sykofanth...esy apo poio xwrioudaki eisai gia pes mou pou exei podosfairikh istoria;;;;;loipon epeidh h texnologia sou exei dwsei to dikaiwmaa na milas anwnyma pisw apo to p.c sou..kai EGW TH DYNATOTHTA KAI BRHKA TO IP SOU..KAI 8A R8OUME NA TA POUME APO KONTA AYTA POU LES EDW MESA ANWNYMA KAI SKORPAS SYKOFANTIES...kai tote na doyme an 8a xaseis thn milia souu...ta leme syntomaa kai elpizwww h fwnoula na mhn treblizeiiii otn mas milas kai kekediazeis....MAGA.


    YG.TA LEME SYNTOMA APO KONTA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI TORA POU VRIKES TIN IP MOUNA DO TI THA TIN KANEIS
    POSES IP THELEIS NA ALLAXO ..? ASE GIATI AYTA ,MAS TA PAN KI ALLOI KAI AKOMA TOUS PERIMENOUME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Re vlaka an thes pes mou pou eisai gia na erthw na ta poume min eisai mono logia apo ton ipologisti kai an eisai akoma pio poli magas ela ston palio na ta poume stou gogou to magazi tha eimai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΙΡ ΜΟΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑΚΟ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ
    ΑΛΛΙΩΣ ΕΛΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΒΛΙ ΝΑ ΜΟΝΟΜΑΧΗΣΟΥΜΕ
    ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΟΓΚΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βρεθήκατε να πλακωθείτε ή ακόμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΑΑΑ ΚΟΤΑ Ο 10:44 ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή